0

Tu ce faci când te plictiseşti?

Din păcate observ o lipsă de creativitate, dar şi lipsa implicării celor tinerii. Indiferent că e vorba de creativitatea la locul de muncă sau la şcoală, fie că eşti creativ şi ştii să îţi surprinzi prietenă sau prietenul cu o vorbă bună în fiecare dimineaţă, trebui să ştii că ceea ce ne împiedică să fim creativi şi să descoperim lucrurile din jurul nostru sau să participăm la diferite activităţi este lenea. Bineînţeles că este mai simplu şi mai comod să stai în faţa televizorului şi a laptopului decât să mergi şi să faci anumite lucruri care vor ajuta la dezvoltarea ta profesională şi personală.

Plictiseală e o altă piedică în evoluţia noastră, tinerii din ziua de astăzi se plâng din ce în ce mai mult de lipsa activităţilor din viaţa lor, dar cu toate aceste nu fac nimic pentru a elimina starea de plictis din viaţa lor.

Dacă vrei să impresionezi cu lucrurile pe care le faci, ar trebui să închizi laptop-ul şi să te apuci de treabă. Fă lucrurile care îţi plac, desenează, canta sau dansează. Atâta timp cât îţi face plăcere să faci aceste lucruri nu ai cum să nu le faci bine sau din ce în ce mai bine. Nu ştii să dansezi? Nu-i nicio problemă, întotdeauna vor fi locuri în care să poţi învăţa. Poţi participa la câteva cursuri de dans, poţi alege o şcoală de dans unde să poţi dezvolta şi aprofunda exact stilurile de dans care ţi se potrivesc şi care ţi-ar face plăcere să le studiezi. Pentru mai multe detalii despre cursurile de dans click aici.

Nu spune nimeni că toţi ar trebui să ştim să dansăm sau că dansul ar fi o activitate simplă pe care ar trebui să ştim cu toţii cum să o executăm. Ar fi bine să fie atât de simplă pe cât pare, dar din păcate unii dintre noi au nevoie de ceva ajutor când vine vorba de dans, dar acest lucru nu ar trebui să îi intimideze, ci dimpotrivă ar trebui să îi ambiţioneze şi mai mult. Dacă îţi doreşti să faci câteva cursuri de dans ar trebui să faci asta fără să îţi fie frică sau să te simţi inferior. Sunt mulţi oameni pe lumea asta care nu au ştiut să danseze, dar cu toate astea s-au înscris la câteva lecţii de dans. Şi mai târziu au dovedit că şi ei pot face asta. Toată lumea poate să danseze, dacă vrea şi dacă acceptă puţin ajutor. Dansul este expresia fericirii, este plăcerea de aţi exterioriza sentimentele prin intermediul mişcării pe ritmul muzicii. Şi nu uita că dânsul a fost prezent la toate evenimentele importante din viaţa ta, chiar de când te-ai născut. Şi cu siguranţă te va însoţi mult timp de acum înainte.

Dansul este cea mai simplă şi expresivă modalitate de a ne a exterioriza sentimentele şi de a trăi muzica prin fiecare pas şi mişcare pe care o facem. Simte beat-ul muzicii de fiecare dată când asculţi o piesă care îţi palce şi nu uita să dansezi în ritmul dictat de ea.

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.