0

Dacã e bal, în Bucuresti sã fie

Micul nostru Paris pare ca vrea sa revina la stralucirea de odinioara. Si cand spun asta nu ma refer in primul rand la sirul de palate care au inceput sa rasara ca ciupercile dupa ploaie, si care nu pot nici pe departe egala maretia celor din perioada dinaintea celui de al doilea Razboi Mondial.

Ceea ce vreau sa va aduc in prim plan aici este viata aceea boema si plina de distractii si placeri care se pare ca incearca sa revina printre cei care isi doresc cu orice pret sa isi recapete numele de „mici parizieni” ai Balcanilor. 🙂

Astfel, atunci cand ne gandim la un ballroom in Bucuresti, chiar si ca simplu site pe net, ne asteptam ca ceea ce urmeaza sa gasim sa reuseasca sa se impuna din ce in ce mai mult printre cei care stiu unde si cand sa caute ceea ce le trebuie pentru a trai aceasta viata boema si plina de distractii si placeri.

Daca insa faci parte din acea categorie defavorizata care nu stie inca unde poate gasi asa ceva, atunci tu , ca cititor al blogului meu vei avea marele privilegiu ca eu sa ma aflu din nou aici la datorie special ca sa te pot ajuta cu sfatul de rigoare.

De aceea, pentru asta ti-am pregatit adresa unui site al unui ballroom din Bucuresti, care cuprinde prezentarea completa a acestui local, cu oferte, galerie foto, si mai ales cu date de contact, pentru a-ti fi mai usor sa gasesti tot ceea ce ai nevoie sa stii in legatura cu el.

Dar asta nu e tot. De pe site-ul lor de prezentare poti afla ca prin îndepãrtarea peretelui despãrþitor dintre doua saloane, clientii au la dispoziþie 1000 mp, 2 lobby-uri, 4 sãli de baie, 4 baruri de interior ºi chiar zona traditionala pentru proþap, astfel incat un numar de pana la 700 de invitaþi se pot bucura de un eveniment de proporþii. Când ai în plan un eveniment de amploare, la Ambasad’Or Events primesti absolut totul din partea unei echipe de profesionisti gata sã rezolve orice „task”. Pentru cei obsedaþi de detalii , orice invitat care ajunge la Ambasad’Or are parte de Luxul Suprem.

Iar daca vrei un exemplu concret cu ceea ce poti face in acest spatiu, afla ca proprietarii sai si-au propus sa le ofere clientilor solutii complete pentru organizarea oricarui tip de eveniment: nunti, botezuri, petreceri private sau de firma, conferinte, seminarii, intalniri de afaceri, lansari de produse si evenimente mondene.

Ce zici, e bine?

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.