0

Mai ma joc si pe internet

În ziua de azi, jocuri gasesti chiar si pe internet. Si inca foarte multe. Poate că vi se pare haios ca un om în toată firea să vorbească depre jocuri. Dar au și ele rolul lor în lumea mare a internetului. Am gasit multe jocuri frumoase pe un portal cu jocuri cu avioane de razboi.

Când te gândești la jocuri, te gândești în general la copii. Sau la jocurile alea multe care terorizează Facebook-ul ca spam peste spam. Din fericire, nu la genul acela de distracție mă refer eu astăzi, ci la jocuri pe care le poți alege în funcție de vârstă și preferințe: jocuri cu Barbie, sau porțiuni de colorat pentru prichindei, sau jocuri de logică, rebusuri, 3D, acțiune pentru tineri, și chiar jocuri cu sport, pentru împătimiți.

Eu am remarcat în ultima vreme un joc numit mahjong. Nu știu cum se pronunță treaba asta, dar sună interesant, nu credeți? Este prostia aia drăgălașă de joc pe care o jucam cu toții când au apărut calculatoarele, și nu știam ce este aia internet. Cel cu potrivirea căsuțelor. Un joc de logică. Numai că este ceva mai greu decât varianta aceea de demult.

Din jocul demo, totul pare simplu. Intorci cate doua casute si noapte buna! Dar cand te apuci să joci, iti pune spiritul de observație la grele încercări. Simbolurile, de forma unor cărămizi, sunt multe, iar unele dintre ele foarte asemănătoare. Mai mult, sun dispuse în straturi, care ies la iveală neuniform, în funcție de cum potrivești perechile. În plus, trebuie să încerci să păstrezi straturile de piese egale, pentru ca toate să fie disponibile. Un simbol care este foarte umbrit, nu se va lăsa selectat, chiar dacă dublura este chiar sub nasul tău, până nu îi eliberezi puțin spațiul din jur.

Dar destul cu descrierile! Eu zic sa incecati jocul. Va asigur, ca o sa va schimbe părerea in legatura cu banalul joc de gasire a perechii, pentru că…acesta nu este banal!

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.