6

Oamenii citesc in troleibuz

Cine a zis ca romanul nu mai citeste? Cine a zis ca romanul nu se culturalizeaza? De cand sunt la Bucuresti am ramas placut surprins sa vad ca oamenii citesc in troleibuz.

Si nu ma refer la reclamele de pe panouri, la firmele magazinelor sau cine stie anunturi de pe stalpi. Ma refer la romane politiste si alte genuri care le acapareaza atentia chiar daca este galagie in jur.

Stiu ca era o initiativa sa bage carti in metrou, troleibuze si trenuri. E in aplicare deja? Ca eu nu am vazut fir de carte.

Seara buna!

 

MucRoz

6 Comments

  1. Sunt bucureştean şi n-am văzut niciodată carţi gratis în mijloacele RATB. În schimb, am văzut acum nişte ani într-un tren.

  2. deocamdata fiecare cu cartea de la el de acasă… 🙂 până aduc ai noștri cărți… ei nu duc nici la bibliotecile din sate, doar n-o să pună în capitală, să le confiște vânzătorii de la anticariate sau cei ce se duc și le vând la anticariat pentru 50 de bani.

  3. Sunt niste automate cu carti (proaste) la metrou (pe la victoriei) si parca era si o librarie (gratis) cu coduri QR tot la metrou.

  4. Cat merge un om in medie cu autobuzul?…cam 1 ora adica 30 de minute la dus si 30 la intors. Din astea 30 scadem 5 minute ca sa se elibereze un scaun. Mai scadem 3 minute pentru scobit in nas, uitat pe geam, taxat bilet si dat bip la nevasta ca ai plecat spre casa.
    Deci..raman 22 de minute de citit dimineata la dus si 22 la intors (asta daca ii mai arde de citit dupa 8 ore de munca)
    Ce o sa priceapa ala din cartea aia? mai bine o lasa acasa si cumpara un ziar.

  5. lumea citeste, cel putin prietena mea citeste chiar si in troleibuz …cat apuca, oricum noi facem 15 minute pana acasa…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.