0

Mi-am luat un telefon chinezesc – Cubot Note S

Acum un an si jumatate am decis sa imi achizitionez un nou smartphone si mi-am cumparat un Samsung Galaxy S5. Pe atunci imi placea foarte mult si am zis ” De ce, nu?”. Ca a fost o alegere buna sau nu? Nici acum nu stiu. Stiu ca eram foarte plictisit si nu aveam nici laptop si am zis sa imi cumpar un smartphone care sa imi umple timpul gol.

Problema este ca nu prea am grija de lucrurile mele. Stiu! Nu este bine deloc. Telefoane, laptop, camera foto nu primesc tratamentul ala care ar trebui.

Avand in vedere ca Samsungutul meu se cam duce spre norisori ma gandeam sa imi cumpar ceva nou, dar ce? Sa fie noul Samsung S8? Ultimul iPhone? Nu! Am zis ca tot nu am grija de ele si e pacat iti bati joc de 600-700 lire, nu?

Asa ca m-am decis sa imi cumpar un telefon chinezesc la recomandarea un amic cu gandul ca are o autonomie a bateriei mai mare. Si am ales Cubot Note S. De ce? Nu este cu nimic special. Un ecran 5,5 , bateria cu o automonie destul de mare si are pret destul de accesibil. Eu am dat pe el 70 de lire adica vreo 360 de lei.

Mai multe detalii ai clipul celor de la Androidro.

</
 

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.