0

Produse casnice pe care ai sa le iubesti!

Curatenia casei poate fi o corvoada fara un set de produse casnice care sa te ajute sa faci totul sa luceasca mult mai usor. Daca, pana acum cativa ani, varietatea acestora era destul de mica, astazi sunt suficiente produse de curatenie care degreseaza, improspateaza si confera un miros placut oricarei suprafete in doar cateva minute, fara ca persoana care intreprinde actiunea sa depuna un efort prea mare.

Produse casnice pentru bucatarie

Baia si bucataria sunt cele mai migaloase incaperi, atunci cand vine vorba de curatenie, iar faptul ca au, in general, gresie si faianta care necesita o stergere aamanuntita nu face deloc situatia maai usoara. Numai gandul ca va trebui sa stergeti faianta pentru cateva ore va face sa va apucati de aceasta treaba fara nici o tragere de inima, iar rezultatele vor fi pe masura. Din fericire, pe Importdirect.ro veti gasi o lista de produse casnice de curatenie a acestor incaperi care sa va ajute sa scurtati mult acesti timpi si sa obtineti un efect deosebit, in acelasi timp.

Jar este un degresant pentru bucatarie cu un pret convenabil care va va ajuta ca, in doar cateva minute, sa faceti incaperea sa arate luna. Pentru un pret de doar 17 lei, veti achizitiona o cantitate de 5 litri de degresant puternic, produs de catre compania Procter & Gamble.

Un degresant pentru aragaz pe care vi-l recomandam este cel de la Sano, acesta fiind o spuma cu o concentratie foarte inalta, ce poate fi aplicata foarte usor cu ajutorul unei pompe. Cu ajutorul lui, aragazul dumneavoastra va fi curat cu o simpla pulverizare si trecere a unui burete peste, in doar cateva minute.

Pe Importdirect.ro veti gasi multe branduri de produse de curatenie, insa cele facute de catre firma Sano ocupa un loc aparte. Astfel, daca aveti probleme cu calcarul din bucatarie, va recomandam solutia anticalcar de 500 de mililitri, cu caare veti rezolva orice probglema de acest fel.

Va recomandam sa va cumparati produsele casnice de curatenie odata, astfel incat sa nu fie nevoie sa lasati treaba neterminata pentru ca nu aveti solutia necesara atunci cand aveti chef sa faceti ordine. Ar fi pacat ca, odata ce v-a venit, in sfarsit, cheful sa ordonati bucataria, sa va opriti din treaba doar pentru ca nu aveti detergentul care va trebuie si sa amanati treaba pana in alta zi. Atunci cand ai un detergent bun si de calitate, orice actiune de degresare devine mult mai usoara si va fi facuta in doar cateva minute.

Cum puteti achizitiona produse casnice Import Direct?

Produsele Import Direct pot fi achizitionate direct prin comanda online, de pe adresa www.importdirect.ro, dar si din sediile magazinelor din Gheorgheni, judetul Harghita, si Miercurea Ciuc. Pentru orice intrebari aveti, adresa de mail info@importdirect.ro va sta la dispozitie, precum si numerele de telefon 0755 087 780 si 0366 401 113. De asemeni, pe site-ul Import Direct, in sectiunea „Contact Us”, veti gasi un formular de contact direct, care va usura comunicarea mesajului dumneavoastra.

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.