0

Să bucătărim cu spor

Un nou guest post de la Izabela:

Exista un anumit sport pe lumea asta a noastra la care noi femeile avem pretentia ca ne pricepem cel putin la fel de bine pe cat se pricep barbatii la fotbal. Bine, daca nu la jucat, macar la privit si tot zic ca se pricep 🙂 si tot asa zicem ca ne pricepem si noi la sportul nostru.

Si cam care ar fi sportul cu pricina? Pai care sa fie, ca doar se vede in titlu, si daca nu se vedea era unul singur la care i s-ar fi dus mintea oricareia dintre noi: e vorba de gatit evident.

Bine, acum stim cu toate ca exista printre noi o anumita categorie de „fetite” mai sclifosite asa cand vine vorba de cratita, categorie pe care barbatii o numesc in felul lor cu un termen care mie una imi suna uneori chiar laudativ: este vorba de „pitipoance”.

Lasandu-le insa la o parte pe aceste frumoase, sa revenim la oile noastre preparate sub forma de drob sau costita si sa ne aplecam asupra sfatului pe care este musai sa vi-l dau si astazi. Ca doar de aia avem cu toate prin bucatarie cate o friteuza cartofi , nu-i asa?

Deci dragele mele, stiu ca fiecare dintre voi are o mare nevoie de cat mai multe aparate care sa ii usureze munca istovitoare din bucatarie. Eu insa vin si va sfatuiesc sa nu va ganditi la mai multe aparate, ci doar la unul singur, de genul unui storcator de legume , care e un fel de 100 in 1, adica face treaba mai multor bucatarese deodata cu tot cu aparatele lor la un loc.

De ce tocmai un storcator prin presare de la Philips ? Pentru ca , asa cum stie toata lumea, este o firma de renume, care ne garanteaza tuturor ca banii dati pe un asemnea robot de bucatarie au fost cu adevarat o investitie profitabila.

Asadar spor la sportul din bucatarie tuturor!

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.