0

 Eliminarea surplusului de tesut adipos prin procedura liposuctie abdominala

Inca din cele mai vechi timpuri, femeile au fost mereu atente la modul in care arata, la articolele vestimentare pe care le poarta, la aspectul fizic in general. Daca o persoana este preocupata de aspectul sau fizic, denota faptul ca acesteia ii place sa se ingrijasca si este interesata de imaginea pe care o proiecteaza in societate. Cea mai cunoscuta problema de ordin estetic, intalnita la multe dintre femeile din intreaga lume, este surplusul de tesut adipos. De altfel, depozitele de grasime in exces ne afecteaza atat plan fizic, cat si pe plan psihic, influentandu-ne in mod negativ viata emotionala si cea sociala. Daca in trecut, era o problema de care nu puteai sa scapi facil, astazi, din fericire, exista o interventie chirurgicala, o procedura inovativa si anume, liposuctia abdominala.
Procedura liposuctie abdominala poate aduce nenumarate beneficii asupra organismului, dar trebuie sa avem in vedere ca aceasta tehnica medicala nu este potrivita pentru persoanele care sufera de obezitate, ci este indicata  persoanelor care au mici probleme cu greutatea si mai mult legate de aspect. Unul dintre avantajele pe care acest tip de procedura medicala il prezinta, se refera la faptul ca indeparteaza tesutul adipos in exces de pe abdomen. Desigur ca aceasta procedura nu este de ajuns, pentru ca liposuctia nu poate inlocui exercitiile fizice sau un stil alimentar echilibrat. Dar inainte de a ajunge la o clinica de chirurgie plastica, trebuie sa te informezi despre metodele si tehnologiile medicale de care poti beneficia tu ca pacient. Internetul iti poate furniza informatiile necesare in legatura cu serviciile oferite si despre doctorii care te vor consulta.
Una din cele mai avansate clinici de medicina estetica din Romania, care foloseste tehnologii de ultima generatie in domeniu, este Clinica Dr. Gad Renert. Pe site-ul  dr-renert.com vei obtine informatiile necesare despre clinica si personalul care lucreaza acolo si multe alte detalii. Din echipa Clinicii Dr. Gad Renert, fac parte oameni care iubesc frumosul, au grija, atentie si empatie pentru fiecare pacient. Echipa este alcatuita din personal medical care contribuie la starea de bine a pacientului si la confortul acestuia. Aici gasesti un echilibru intre stiinta, inspiratie, tehnologie si arta, medicii fiind la curent cu cele mai noi practici si solutii medicale. Clinica asigura servicii chirurgicale si non-chirurgicale de inalta calitate si profesionalism, ofera o atmosfera destinsa si plina de caldura pentru a promova si dezvolta un demers medical bazat pe informarea completa si onesta a pacientului. La Clinica, Dr. Gad Renert in prim plan este pacientul si de aceea exista o grija deosebita pentru ca respectul, rabdarea, compasiunea, asumarea responsabilitatii, stiinta si arta chirurgicala, tehnicile si procedeele specifice selectate sa fie esentiale pentru confortul si siguranta pacientului.
Intalim tot mai des persoane care, desi respecta un regim alimentar echilibrat, fac o multime de exrcitii si totusi sunt dezamagite. Asta pentru ca, in ciuda eforturilor, grasimea se incapataneaza pe anumite zone si nu va disparea. Singura solutie este sa se hotarasca sa faca aceasta operatie. Prin liposuctia abdominala se vor elimina surplusurile de piele, se recontureaza mijlocul si se imbunatateste forma fizica a oricui. De retinut ca liposuctia se concentreaza strict pe acele zone unde exista depozite de grasime ce nu dispar prin alte metode si care strica armonia estetica a corpului. Liposuctia nu va intari pielea. Prin procedura de liposuctie abdominala se elimina surplusul de tesut adipos, dar nu se tonifiaza pielea. Pentru tonifierea si aplatizarea zonei abdominale, liposuctia este uneori combinata cu abdominoplastia, o procedura prin care grasimea este indepartata din abdomen, iar peretele muscular este reparat si excesul de piele indepartat in mod eficient. Medicii de la Clinica Dr. Gad Renert au grija ca fiecare pacient sa fie tratat cu grija maxima si sa li se explice totul de la A la Z.
Cea mai obisnuita metoda pentru indepartarea grasimii depuse pe abdomen, este tehnica numita: lipsuctie sau lipoaspiratie Body-Jet. Aceasta procedura se refera la faptul ca mari cantitati de apa sarata sunt injectate in tesutul gras sub piele. De asemenea, aceasta tehnica este considerata fiind cea mai sigura. Procedura in sine dureaza de la 45 minute pana la doua ore, iar timpul de recuperare este de pana la doua saptamani. Dupa aceea, pacientul trebuie sa poarte o imbracaminte de compresie timp de una pana la doua saptamani. Durerea si vanataile pot dura intre doua saptamani si doua luni.
Si eu, ca alte multe femei am avut probleme cu greutatea, iar in jurul abdomenului aveam depozite de grasime, indiferent de dietele la care m-am supus. Asa ca, am hotarat sa fac aceasta operatie si am apelat la serviciile medicale ale Clinicii Dr. Gad Renert. Daca inainte de operatie asteptarile mele erau oarecum mici, acum am vazut diferenta, care este spectaculoasa. Dupa operatie, am avut un sentiment de incredere, ma simteam bine in pielea mea, hainele le aleg acum cu mai multa usurinta si am mai multe posibiltati sa arat cu totul altfel. Viata mea s-a schimbat foarte mult. Recomand viitorilor pacienti si prietenilor mei aceasta interventie si personalul Clinicii Dr. Gad Renert, pentru ingrijirea pe care mi-a acordat-o!

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.