0

Desi a ucis 70 de oameni inca este in viata!

Filho s-a născut într-o fermă de la Santa Rita do Sapucaí, Brazilia, pe 17 iunie 1954. S-a născut cu un craniu deteriorat, care a fost aplicat indirect de tatăl său, când a abuzat fizic de mama lui Filho, în timp ce ea era încă gravidă cu el. Filho a fost, de asemenea, abuzat fizic de tatăl său în copilărie. Filho a susținut că a simțit mai întâi nevoia de a ucide la vârsta de 13 ani și a susținut că a încercat să-și ucidă vărul, împingându-l într-o presă din trestie de zahăr, dar nu a reușit. Acest lucru nu a fost încă confirmat.

Omoruri, arestare și incarcerare
Când Filho avea paisprezece ani, tatăl său a fost acuzat că a furat mâncarea din bucătăria liceului unde lucra ca agent de pază, ceea ce a dus la pierderea locului de muncă. În răzbunare, Filho l-a ucis pe viceprimarul din Alfenas cu o pușcă, întrucât el a fost cel care l-a concediat pe tatăl său. O lună mai târziu, el a ucis un alt paznic la școală, pe care credea că este adevăratul hoț. După ce i-a ucis, s-a refugiat la São Paulo, unde a început să jefuiască mahalalele locale. De asemenea, el a ucis un traficant de droguri în timpul furtului de efracție. La São Paulo, Filho a întâlnit o femeie, Maria Aparecida Olympia, care avea să devină mai târziu logodnica sa. La un moment dat, a fost ucisă brutal de membrii bandei. Supărat de acest lucru, Filho a comis un masacru în timpul unei nunți organizate de liderul bandei, unde el și câțiva prieteni au ucis cu brutalitate șapte persoane și au rănit alte șaisprezece persoane. La câteva luni de la masacru, el a descoperit că iubitul vărului său favorit o impregnase, dar a refuzat să se căsătorească cu ea; și l-a împușcat fatal în răzbunare. Ulterior, Filho a aflat că tatăl său era în închisoare pentru că a ucis și a dezmembrat-o pe mama sa cu o machetă. Filho l-a vizitat pe tatăl său în închisoare și l-a ucis prin înjunghiere de 22 de ori. După crimă, și-a scos inima și a mușcat o bucată din ea.

Pedrinho-Matador-Joven
Filho, în jurul anului 1973.

Filho a continuat să ucidă mulți criminali și a fost arestat în sfârșit pe 24 mai 1973. După arestarea sa, Filho a fost introdus într-o mașină cu un alt criminal, un violator, pe care l-a ucis. În timpul încarcerării sale, el a continuat să omoare oameni în închisoare, pretinzând viața a 47 de deținuți. A omorât uneori deținuți din cauza trecutului său ca ucigaș de criminali, ceea ce a determinat o majoritate a populației închisorii să-l urască. Într-un atac al altor deținuți, Filho a fost ambuscadat, dar i-a ucis pe trei dintre atacatorii săi și i-a rănit pe ceilalți doi. Alți deținuți au fost aleși la întâmplare: una dintre victimele sale, un coleg de celulă și un criminal de carieră, a fost ucisă pur și simplu pentru că sforăia prea mult. Unele dintre victimele sale au fost ucise pentru că, potrivit lui, fiorul uciderii unui alt criminal a fost minunat și satisfăcător. Filho a fost aproape eliberat din închisoare în 2003, dar cererea de eliberare a fost respinsă din cauza crimelor sale din închisoare. El a fost eliberat oficial pe 24 aprilie 2007, dar a fost arestat din nou la casa sa pe 15 septembrie 2011, și condamnat pentru revolte și închisoare falsă. El a recunoscut că singura sa motivație de a fi eliberat a fost faptul că avea o prietenă ieșită din închisoare. Ulterior a fost condamnat la 128 de ani de închisoare pentru aceste acuzații. El rămâne în prezent încarcerat.


Mod de operare
În cele mai multe cazuri, Filho a vizat diverse tipuri de infractori, găsindu-i căutând numele și adresele lor înainte de a-i ucide brutal într-o varietate de moduri, deși a declarat că modul său preferat de a ucide criminalii era înjunghierea și / sau hacking-ul lor cu moartea cu lame. De obicei, a fost stimulat să acționeze după ce a auzit o infracțiune. În unele cazuri, el va captura infractori (în mare parte criminali de carieră și traficanți de droguri) și îi va tortura până la moarte ori de câte ori a fost motivat de furie în loc de fior. Ocazional, își va schimba M.O. prin adoptarea M.O. folosit anterior de victimele sale în timpul săvârșirii propriilor infracțiuni, cum ar fi când și-a ucis tatăl sau când a ucis șapte persoane într-o singură zi.

Profil
Filho a fost descris de psihiatri drept „psihopatul perfect”, deși alții au preferat să îl clasifice ca sociopat în schimb. Un raport psihologic a diagnosticat Filho cu trăsături paranoide și antisociale. Criminologul și scriitorul Ilana Casoy a sugerat că Filho a fost un criminal în serie de tip „răzbunător / vigilent”, cu o mare inteligență și o memorie aproape fotografică care și-a construit toată identitatea peste crimele sale.

Victime cunoscute
Data nespecificată în 1967: Un văr fără nume (presupus; a încercat să împingă într-o presă din trestie de zahăr)
Datele nespecifiate din 1968:
Vicepremierul nenumit din Alfenas (împușcat cu pușcă)
Gardianul școlii fără nume (împușcat cu o pușcă precum victima anterioară)
Datele nespecificate din 1969 până în 1973:
Bărbat fără nume (traficant de droguri; ucis din cauze necunoscute)
Masacrul de nuntă:
Șapte persoane fără nume (toți membrii bandei; toți împușcați)
Șaisprezece persoane fără nume (toți membrii bandei; au încercat, dar au supraviețuit; toate au fost împușcate fără fată)
Tatăl său fără nume (un criminal; înjunghiat de 22 de ori; i-a smuls inima și a mâncat o bucată din ea post-mortem)
Omul fără nume care și-a impregnat vărul (împușcat)
Cel puțin unsprezece criminali fără nume (toți uciși din diverse cauze)
24 mai 1973: Om fără nume (violator; ucis din cauze necunoscute)
Date nespecificate din 1973 până în 2003:
Francisco de Assis Pereira (criminal în serie și violator; intenționat)
João Acásio da Costa (un criminal și un tâlhar în serie; bludgeoned cu un obiect nespecificat; a supraviețuit)
Hosmany Ramos (un criminal și un tâlhar bancar; a încercat)
Deținut fără nume (un criminal; decapitat cu un cuțit)
Doi coechipieri fără nume (uciși din cauze necunoscute)
Pomenit fără nume (ucis din cauze necunoscute)
Atacat următoarele în timpul unei încercări asupra propriei sale vieți:
Trei deținuți fără nume (toți uciși din cauze necunoscute)
Doi deținuți fără nume (au încercat, dar au supraviețuit; ambii au fost răniți)
Cel puțin 40 de deținuți fără nume (toți uciși din diferite cauze)
Notă: Filho a afirmat cândva că numărul corpului său a depășit 100 de victime, deși autoritățile nu au fost niciodată confirmate de autorități. Filho are doar un total de 71 de victime ucise confirmate.
Pe mintea criminală
În timp ce Filho nu a fost încă menționat sau referit la emisiune, el pare să fi fost o inspirație pentru următoarele dezabonări:

Primul sezon
Vincent Perotta („Natural Born Killer”) – Ambii sunt ucigași în serie prolifici, care și-au ucis părinții abuzivi, și-ar tortura victimele, i-ar fi ucis pe primele victime ca adolescenți și au avut diverse variante de M.O. (inclusiv fotografierea).
Sezonul trei
Jonny McHale („Noaptea Adevărată”) – Ambii sunt ucigași în serie, ucigași în masă o singură dată și vigilenți care și-au pierdut logodnicii în bande, i-au ucis violent ca răzbunare și s-au văzut ca eroi pentru acest lucru, și au ucis victimele violent cu lama lungă armele (deși McHale și-a ucis toate victimele în acest fel, în timp ce Filho folosea diverse MO).

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.