0

Cu si despre poker

Încă din cele mai vechi timpuri, pokerul a fost cel mai popular joc de cărți unde norocul este combinat cu anumite elemente pentru a îți oferi succes.
Elemente cum ar fi strategia și intuiția. Nici până în ziua de azi, pokerul nu s-a învechit, ba din contră, populariatea jocului crește pe zi ce trece.
Modul în care se joacă poker diferă, el având mai multe forme:
– Texas Hold’em
– Dublu Hold’em
– Omaha
– Rush Poker
– Nullot
– Badugi
– Poker închis
Tehnologia ne oferă posibilitatea de a juca poker gratuit. Multe tipuri de jocuri de poker pot fi găsite pe Pokerstars.ro, cel mai mare site de poker din lume. Pe site poți juca în cele mai interesante turnee și poți câștiga bani reali, nu vorbim de sume mici aici. Înainte de a intra în turnee, pregătește-ți o strategie de atac. Gândește-te cum poți reacționa în anumite situații și cum poți ieși din situații limită. Antrenează-ți intuiția, încearcă să te pui în situația adversarului tău și pune-ți anumite întrebări. Odată ce ai răspuns, pregătește-ți strategia și câștigă masa. Trebuie să cunoști anumiți termeni care se folosesc în acest joc de cărți, cum ar fi:

– buy-In = Reprezintă suma necesară pentru a intra în turneu. Odată plătit, ai un loc rezervat la masa respectivă.
– call = Completarea pariului pe care tu deja l-ai făcut.
– check = modul de apelare pentru a rămâne în joc fără a mai paria în plus.
– a plusa = a ridicat suma pariului.
– pot = reprezintă suma totală pe care câștigătorul o poate lua. Suma la care au contribuit toți jucătorii din masa respectivă.

PokerStars.ro te inițiază în lumea unui joc de poker. Site-ul are numeroase secțiune cu caracter educațional unde vei putea învăța șă joci poker, să înțelegi mai bine termenii jocului, cum să îți organizezi o strategie de poker și cel mai important, regulile jocului. De asemenea, poți apela la “Școala de poker”. Chit că ești începător sau deja ai o oarecare experiență în poker, site-ul te îndrumă spre success. IntelliPoker îți pune bazele jocului și te pregătește pentru situațiile favorabile, dar și pentru situațiile limită, în care ești gata să pierzi. În caz că te descurci foarte bine în training, vei primi din partea site-ului două bilete (voucher) de 1,20 $ care pot fi folosite în turnee. Mai precis, PokerStars.ro îți oferă lecții de poker astfel încât să ai în mână doar cărți câștigătoare, cum ar fi:

– o pereche = două cărți de același fel. De exemplu: 2 Dame.
– 2 perechi = De exemplu: 2 Ași și 2 Dame.
– Chintă = Cărțile să fie în ordine crescătoare. (10, J, Q, K, A)
– Culoare = toată cărțile să aibă aceeași culoare.
– Careu = 4 cărți cu același număr. (10 Inimă Roșie, 10 Inimă Neagră, 10 Romb și 10 Treflă).
– Chintă Roială = Cărțile să fie în ordine crescătoare și să aibă aceeași culoare. (de la 10 la As).

Ești gata să joci faci un joc de poker? Te aștept pe PokerStars.ro! Învață jocul de poker și câștigă potul cel mare! Ridică-te mai sus ca toți! Poți câștiga foarte mulți bani reali din hobby-ul tău, jocul de poker.

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.