1

Cum sa castigi bani pe net usor

Numele meu este Colteanu Cosmin si sunt onorat sa scriu pe blog-ul Mucroz.info. In articolul prezentat, voi vorbi despre o tehnica de a face bani pe internet, intr-un mod usor. Pe la varsta de 15 ani,  am reusit sa fac primii mei bani online,  aproximativ 200 de euro din prima luna. Nu am fost incurajat de cei din jur, dar cu ajutorul increderii am reusit sa ajung unde sunt. Metoda despre care vorbesc se refera la webdesign si blogging. Cu o investitie minima de numai 5-10 euro poate fi realizat un site de prezentare pentru a oferi clientilor serviciile prestate de webdesign sau blogging. Nu toata lumea are talent in a realiza un site, dar de cele mai multe ori putem vorbi de webdesign si la instalarea unui platforme precum wordpress sau configurarea unor plugin-uri. De ceea toata lumea este binevenita, mai ales ca piata este atat de mare.
Nu vorbim doar de piata Romaneasca, ci si de cea Internationala. Pentru cei care ajung sa colaboreze cu cei din afara, venitul lunar poate ajunge pana la 3000-5000 de euro. Nu este o gluma, este doar o metoda prin care se pot castiga foarte multi bani. Aici in Romania, cei care se ocupa de webdesign, ajung sa castige lunar de la 500 de euro pana la 2000-3000, ceea ce este un lucru de remarcat. Realizand un simplu site, se pot incasa sume de la 100 de euro. Pe langa metoda de a realiza site-uri, lansa si optimizare seo, webdesign-ul se poate referi si la promovarea pe internet. Blogging-ul a evoluat, iar o metoda foarte buna de a promova pe net un site, este realizarea unui articol “sponsorizat”.
Multi clienti cauta un content writter de calitate, care sa scrie articole bune pentru site-ul firmei. Pentru un simplu articol, se pot castiga pana la 50 lei, asta in situatia in care detineti un blog personal destul de bine promovat in motorul de cautare google. Advertorialele si link-urile sunt la mare cautare, de aceea pentru cei care vor sa faca bani online pe internet pot incerca tehnica de blogging.
Ca o simpla concluzie, pe internet se pot face bani din blogging ( oferind spre vanzare link-uri si advertoriale, articole ), dar si din webdesign ( realizare site, lansare, optimizare, promovare ). Internetul evolueaza si multi dintre noi ar trebui sa navigheze pe internet in scopul de a face bani online, fara prea mare efort.

MucRoz

One Comment

  1. Buna ziua ! Va rog, daca se poate sa-mi modificati link-ul blog-ului. Din colteanucosmin.com in colteanucosmin.info . Va multumesc !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.