3

Cred ca particip la SuperBlog

Mi-am pus in cap treaba asta si zic cred pentru ca nu stiu cat o sa imi permita timpul. Trebuie sa impart si jobul si prietenii plus blogul. Cred ca o sa ma descurc.

Deci sper sa ma pot tine de treaba si sa particip la Super Blog Spring 2013.

Scurt informativ:

Ce este SuperBlog? O competitie de blogging creativ, organizata anual, din 2008 – de obicei, toamna, in perioada 1 octombrie – 1 decembrie. La cererea bloggerilor si a sponsorilor, anul acesta se organizeaza, in premiera, prima editie de primavara din istoria de 6 ani a competitiei: Spring SuperBlog 2013.

Cum se desfasoara? Sponsorii editiei propun temele despre care bloggerii participanti scriu articole creative pe blogurile proprii. Apoi, reprezentantii sponsorilor jurizeaza articolele la probele lor, stabilind astfel castigatorii premiilor alocate. Cum SuperBlog este un concurs de creativitate, ai ocazia sa te intreci cu tine si cu ceilalti, sa-ti testezi abilitatile de blogger, sa cunosti branduri interesate de social media si colegi de blogosfera si, nu in ultimul rand, sa si castigi premii.

Pentru fiecare proba se aloca un numar de premii (in produse, servicii sau vouchere) pentru autorii celor mai reusite articole la proba respectiva. In plus, daca participi la toate probele competitiei si  te clasezi printre primii 50, castigi premii suplimentare, iar daca acumulezi cele mai multe puncte in urma jurizarii obtii marele premiu de 500 euro cash.

Cum participi? Pentru a te inscrie in competitie, trebuie sa ai un blog in limba romana si chef de scris :) Citeste regulamentul de participare si completeaza formularul de inscriere. Dupa ce iti vom confirma prin e-mail validarea inscrierii, te poti loga cu datele primite la platforma SuperBlog, unde iti vei inregistra articolele scrise pentru competitie, in vederea jurizarii. Tot acolo iti vei vedea apoi si notele acordate de fiecare juriu.

MucRoz

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.