2

Urasc aglomeratia

Urasc aglomeratia. Imi place sa fiu alaturi de multi prieteni dar urasc aglomeratia.

Urasc aglomeratia aia din autobuz cand toti taranii ghiolbani care put a branza si a transpiratie se imping cu burtile unsuroase. Si pe langa chestiile astea, ce numai merge o basina pe fasaite si o ragaiala cu damf de ceapa proaspat rumegata? Plus ca trebuie sa stai cu ochii in patru sa nu fie vreun ceaonar cu vreun ciuriu in mana sa iti taie sacoasa.

Urasc aglomeratia de la targu de toamna (cei din Calarasi stiu despre ce zic) cand de la intrare se aud acorduri melodioase de manele (se stieee!) si fum de il tai cu sabia cumparata din acelasi targ. Sa mai zic de mici ca nu se stie din ce animal sunt facuti? Pai ce nu iti place cainele taiat proaspat?

Urasc aglomeratia din piata cand toti tarani vorbesc intre ei si te indeamna sa cumperi de la ei.

– Sa fie pana la 10 lei?

Urasti aglomeratia?

MucRoz

2 Comments

  1. doar de atat te vaiti?vino la Ploiesti sa vezi cum in fiecare autobuz cate o gasca de tuciurii cauta cearta oamenilor in varsta,copiilor si cum nimeni nu zice nimic.n-am vazut,n-am auzit,nu patesc nimic.asta e deviza.

  2. Ieri abia am coborat din 313… azi in metrou s-a intamplat ce s-a intamplat cu ziarul moca =)) (citeste articolul sa-ti dai seama) deci in Bucuresti e mai rau, si e si mai rau k eu stau la marginea lui si merg cu maxi taxi. DECI NU TE PLANGE! :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.