0

Tractari auto Timisoara

Dragi prieteni , incercam sa ne promovam printr-o multime de canale: incepand cu tv pana la radio si internet cu ajutorul prietenilor si nu numai. Toate acestea nu sunt suficiente pentru o popularitate maxima. Stim cu totii ca cea mai buna reclama este cea “din gura in gura”.

Firmelor de tractari auto le este foarte usor , ba mai bine zis chiar la indemana si benefic sa practice preturi in functie de situatia emotionala a clientului. De ce spunem asta? Este foarte simplu: in momentul in care ai un accident, si mai ales cu victime, vine politia, incurci traficul, esti ametit de cap din cauza impactului  ai face orice sa te vezi acasa scapat de probleme si uiti sa mai intrebi cat costa totul.

Aceasta stare emotionala se poate repeta si in cazul in care te afli la zeci sau sute de kilometri de casa, masina este defecta, este noapte si frig iar nimeni nu opreste sa sa iti dea o mana de ajutor sau mai rau, te gandesti ca nu toti cei care ar opri au tocmai ganduri bune, ori sunt bine intentionati.

Prin prisma faptului ca noi – Tractari Auto Timisoara – consideram masinile doar niste fiare – perspectiva strict subiectiva – este de luat in considerare ca orice masina fie de 2 ani sau de 12 este  pasibila de o defectiune.

Atunci cand ai scapat cat de cat de probleme incepi sa devi  un pic mai cerebral si sa vezi lucrurile la adevarata lor valoare, dar din pacate atunci este putin cam tarziu  pentru ca odata ce ai semnat un acord  cu o firma de tractari auto este mai putin probabil sa ai drept de apel in ceea ce priveste pretul.  Nu toti oamenii sunt consecventi si seriosi.

Noi cei de la   http://www.tractarirapide.ro/ nu vedem clientul ca pe un pui prajit (scuzati-mi expresia) atunci cand este la anaghie. Serviciul de Tractari Auto Timisoara este unul indispensabil in situatii precum am enumerat mai sus dar asta nu inseamna ca ne da dreptul sa profitam de acest lucru. Exista numeroase firme care practica aceste metode mai  mult sau mai putin fair-play dar fiecare este cu politicile lui si nu am scris acest articol pentru a face antireclama altora si pentru a ne promova pe noi si a informa ce facem noi si “cu ce sa mananca “.

Asa ca oameni buni nu va incredeti in nimeni si nimic, nici chiar in politaiul ce vine la accident pentru ca nu il cunoasteti si nu stiti ce “hram  poarta”, chiar daca este omul legii.

Situatiile prezentate mai sus reprezinta  o insiruire de intamplari adevarate dar asta nu inseamna ca la tot coltul sau  toti oamenii sunt la fel. Am dorit doar sa va informam asupra unor posibile intamplari in cazul neinformarii dumneavoastra.

Pentru a ne putea contacta direct vizualizati:

http://www.tractarirapide.ro/contact-rapid-tractari-auto-timisoara.html

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.