0

Ce trebuie sa eviti pentru a avea o tinuta impecabila

Majoritatea barbatilor nu sunt preocupati de cumparaturi, haine si accesorii, la fel cum sunt femeile, insa grija pentru aspectul lor fizic nu poate fi trecuta cu vederea.

In momentul in care trebuie sa isi aleaga haine, la fel ca si multe femei, barbatii recurg la propria imaginatie.

Exista insa foarte multe site-uri si reviste care ajuta atat femeile cat si barbatii sa se imbrace corect, cu stil, sa isi asorteze hainele astfel incat sa adopte o tinuta inspirata, din cap pana in picioare. In ultimii ani am observat ca moda strazii pentru femei a inceput sa fie mai placuta si zilnic vedem tot mai multe persoane care opteaza pentru outfituri chic, inspirate, cu stil. Insa, atunci cand este vorba de barbati, situatia se schimba in totalitate.

In primul rand, trebuie mentionat faptul ca nu foarte multi barbati sunt preocupati de moda, iar sursele de inspiratie pentru ei sunt mai putine dar sunt  esentiale.

Atunci cand este vorba de o tinuta sport, majoritatea barbatilor se descurca la acest lucru, mai greu este atunci cand  este nevoie de o tinuta elegata dar stilul si sursa de inspiratie lipsesc cu desavarsire. In continuare puteti citi cateva informatii pe care chiar trebuie sa le respectati pentru a avea o imagine impecabila.

Asadar, una dintre cele mai nepotrivite combinatii in materie de moda barbati este alegerea sosetelor albe la costumul elegant si pantofii negri. Acest lucru nu face decat sa dovedeasca lipsa de inspiratie si preocupare fata de propria imagine, cat si prost gust. De obicei, pentru a nu face o alegere gresita, nuanta ciorapilor trebuie sa fie la fel ca cea a pantalonilor.

De asemenea, atunci cand imbraci un costum elegant ai grija ca manecile acestuia sa nu fie prea lungi pentru ca trebuie sa se vada o jumatate de centimentru din manecile camasii sub cele ale sacoului, iar pantalonii sa fie marimea potrivita.

Camasile sunt purtate atat la tinute elegante cat si casual, asa ca domnilor,  atunci cand va cumparati camasi alegeti modele care nu sunt mulate pe corp, bineinteles in cazul in care aveti patratele va puteti permite sa faceti acest lucru.

Desi este un accesoriu caruia foarte multi barbati nu-i acorda atentie, cravata poate schimba aspectul intregii tinute. Asadar, aceasta trebuie sa atinga jumatatea de sus a cataramei de la curea, iar nodul sa fie facut corect. O cravata scurta va dovedi lipsa de atentie fata de propria imagine si va face sa pari ridicol si amuzant.

Un lucru foarte important de care nu trebuie sa uitati, indiferent de tinuta, este ca trebuie sa va limitati la cel mult trei culori.

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.