3

Tipuri de useri pe facebook

Avand in vedere ca am contul de facebook de mult timp ma gandeam sa fac o clasificare a oamenilor de pe facebook. Ia sa vedem:

Userul Cocalar / Pitipoanca – Fie vorba ca este fata sau baiat userul cocalar/pitipoanca trebuie sa aiba un nume cat mai deosebit. 

Sa nu uitam acest user se autointuleaza fermecatorul, nemaipomenitul, spaima domnisoarelor de 80 de ani, inabordabilul insotite de prenumele lor deobicei scrise cu k.

Posteaza manele la ordinea zile si isi face poze in oglinda de la baie expunandu-si noul iphone achizitionat.

Ex: Gigel Fermekathoru sau Briana Printzesik Tha.

Userul Vedeta – Ca e fata sau baiat acest tip de user a capat faima pe parcursul folosirii facebook-ului.

Ca sa isi capete faima el a trebuit sa posteze poze cat mai swag sau sexi expunandu-si funduletul si sanii (in cazul fetelor) sau patratelele si banii (in cazul baietilor).

Userul Sucit – Este deobicei de sex feminin. Si-a dobandit numele de sucit deoarece are cat mai multe poze sucite. Ele considera ca daca nu le place cum a iesit intr-o poza daca o suceste e mult mai ok.

Userul Ghid de informatie – Acestui tip de user ii place sa faca anunturi cat mai mult. Deobicei el este prima persoana care ne anunta ca afara ploua sau ninge, ne intreaba daca a fost sau nu cutremur si ne invita la tot felul de evenimente.

Userul Hater – E genul de persoana care uraste tot. Comenteaza peste tot si intodeauna negativ. El este cel care da raspunsuri mereu Userului Ghid de informatie – ” Si noi avem fereastra! “.

Userul Check-in – Este tipul de persoana care ne anunta mai mereu pe unde este. Fie ca se afla la restaurant, bar sau toaleta el/ea trebuie sa aiba un check-in.

Userul care participa la concursuri – Nu exista zi sa nu pariticipe la un concurs de pe facebook. Desi nu prea a castigat el/ea nu se lasa deloc. Il recunosti cand iti cere mai mereu sa il votezi la anumite concursuri.

Userul cersetor de like-uri – Probabil vreun ascendent a celor de hi5. Cand pune o poza pe facebook trebuie sa obtina mereu peste 200 de like-uri la poza.

Cum il recunosti? Se baga in seama doar ca sa iti ceara sa ii dai like la noua poza. De ce? Ca sa aiba mai multe.

Userul microbist – Fie ca e dinamovist, stelist, rapidist sau tine cu oricare alta echipa trebuie sa ne anunte mereu cand favorita sa da gol. Nu uita nici sa comenteze pe parcursul meciurilor sau sa injure adversarii.

Userul Gamer – Nu cred ca exista joc pe facebook care nu il incerce. Iti da cereri pentru jocuri la ordinea zilei.

O sa revin cu update-uri. Daca ai vreo sugestie lasa-mi in comentarii.

 

MucRoz

3 Comments

  1. Userul forever in love = care sufera tot timpul si posteaza diverse statusuri sau melodii.

    Userii “zei in bucatarie”= care posteaza poze cu tot ce isi gatesc, sau cu ceasca de cafea 😀 😀

  2. Mai e şi userul preocupat de capra vecinului care nu postează mai nimic, da’ adoră să afle veşti despre ceilalţi şi să le răspândească.

  3. uSERI REGII BUCATARIEI CARE POSTEAZA MANCAREA GATITA SAU CAFEAUA DE DIMINEATA

    Userii forever in love = care posteaza muzica si statusuri penibile copiate !!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.