3

Timpul trece mai usor cu vecina

De curand am fost invitat la petrecerea vecinei mele, deoarece sarbatorea promovarea la noul job. Cum deja imi doream de ceva timp sa ma apropii mai mult, am decis sa ii fac un cadou foarte frumos care sa ii arate ceea ce simt pentru ea.

Am decis sa achizitionez de pe Ceasmania.ro, din gama lor de ceasuri dama, un produs care sa i se potriveasca.

Ceasmania.ro este magazinul care se ocupa cu comercializarea ceasurilor, atat ceasuri dama cat si ceasuri barbatesti. In mod normal as fi vizualizat sectiunea de ceasuri barbati dar acum era o exceptie pentru o ocazie deosebita.

Am decis sa aleg modelul de ceas Vanity de la Guess. Vanity este un ceas ce poate fi purtat in combinatie cu mai multe stiluri vestimentare iar culoarea argintie este extrem de versatila.

Dupa ce am plasat comanda, a doua a zi am fost contactat de catre curier sa ridic coletul. Am fost uimit de cat de repede s-au miscat cei de la Ceasmania. Acasa, am scos cutia ceasului din pachet si mai aveam de asteptat petrecerea de sambata seara.

Desi eram vecini, nu am auzit niciun zgomot din apartamentul vecinei si m-am gandit ca va fi o petrecere cu monopoly si suc dar eu tot eram hotarat sa ii duc ceasul.

Se facuse ora 21.00 si am batut la usa. Aici m-a intampinat chiar vecina mea. Am intrat in casa si am observat ca eram doar noi doi. Am intrebat-o unde este petrecerea.

Ea mi-a raspuns, zambind:
-Eu sunt petrecerea.

Atunci am inteles ca avea sa fie mare “chef” in apartament.

La cateva minute dupa ce am intrat i-am dat cadoul. A fost foarte multumita, deoarece isi dorea de mult un ceas de calitate iar bucuria a fost si mai mare cand a auzit ca l-am achizitionat de pe Ceasmania. Si de aici, a inceput o alta poveste.

marius

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.