1

Cum resetam Samsung Galaxy J4, J6, J8 (2018)

În acest video tutorial vă voi arăta cum puteți să resetați telefonul Samsung Galaxy J4, J6, J8 (2018) printr-o combinație de butoane. Folosiți-o în cazul în care ați uitat codul, parola, pin-ul sau modelul de deblocare a ecranului sau dacă aveți diverse probleme cu software-ul telefonului.

– – –

ATENȚIE! Înainte de a aplica această metodă de resetare a telefonului, asigurați-vă că cunoșteți user-ul și parola contului de Google! Dacă aveți un telefon cu versiunea de Android 5.1 sau mai mare, și ați activat un cont Google pe telefonul sau tableta ta, posibil să vi se ceară să introduceți user-ul și parola contului de Google după resetare.Dacă nu introduceți aceste informații, în timpul procesului de configurare, imediat după pornirea aparatului ce a fost resetat, nu veți putea să-l utilizați ! Acestă metodă nu vă va face upgrade sau downgrade la versiunea de firmware a telefonului Samsung Galaxy și nu-l va decoda de pe rețeaua pe care este codat. Această metodă nu va reseta codul pin al cartelei SIM. Dacă aveti ROOT pe telefon acestă metodă nu-l va dezinstala. Faci acest lucru pe riscul tău! Asigură-te că bateria telefonului este complet încărcată! Este de preferat să scoateți cartela SIM si cardul de memorie din telefon înainte de a-l reseta! Toate datele personale din telefon (contacte, poze, mesaje, aplicații, jocuri, fișiere) vor fii șterse! Te rugăm, dacă poți, fă un backup înainte!

MucRoz

One Comment

  1. Hi Novak,I can relate 100 to your comment! Rumours about Nikon 1 going away have been around for quite some time now. I have been adding to my kit with additional V2 and J5 bodies as there really isn’t anything else that is a better fit for my specific needs.Tom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.