0

Te-ai muta in Iasi?

Casa noua! Cred ca astea sunt cele mai frumoase doua cuvinte pe care le pot auzi tinerii casatoriti. Ce este mai frumos decat sa sti ca ai un loc unde poti sa te retragi cand esti stresat si obosit, unde poti sa te relaxezi in voie, unde poti sa stai in dezordine cand vrei fara sa iti atraga cineva atentia, unde poti asculta muzica cat de tare vrei (bineinteles si in limita bunului simt ca mai sunt si vecinii cu copilasi mici care au nevoie de somnic), unde poti sa organizezi oricand un party, unde te pot vizita prietenii si rudele, unde poti sa te iubesti cu fata aleasa.
Dar in ce oras ai face acest pas? In ce oras iti doresti casa mult dorita? De exemplu in Iasi deoarece e un oras frumos. Asa ca intram frumusel pe nenea Google si cautam “Apartamente noi in Iasi”. Tu in ce oras ti-ai cumpara o casa / apartament / garsoniera ? Si de ce? Raspunde-mi printr-un Guest Post.

De ce mi-as cumpara un apartament in Iasi? Poate ca majoritatea barbatilor se gandesc la moldovence (in cazul asta poate si eu), dar nu dupa aceasta chestie trebuie sa ne formam o idee despre oras. Avand in vedere ca este resedinta judetului cu acelasi nume iti poate oferi destule oportunitati. Copii tai pot studia la falcutatile din cadrul Universtitati Alexandru Ioan Cuza, iar tu la batranete poti vizita parcul Copou, bojdeuca lui Ioan Creanga , Muzeul Costache Negruzzi, Gradina Botanica plus multe alte manastiri, biserici, muzee si obiective istorice si turistice.

marius

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.