6

Sutiene pentru barbati si pampersi pentru femei

Oamenii au inebunit! Sau mai bine zis japonezii au inebunit. Am citit doua articole zilele astea care m-au lasat masca. Chiar nu ii inteleg pe unii oameni. Chiar asa de mult se plictisesc?

Primul articol suna in genul: Femei care poarta scutece pentru a nu mai merge la toaleta! Say oac?!? Scutece? Pentru a nu mai merge la toaleta? Se pare ca unele nipone au si creierul mic si firav precum ele. De ce sa porti scutec la birou? Isi fac si treburile maro in ele?:)) Si mai rau japonezii au si un site dedicat adultilor unde se pot holba la femei in scutecele! Wow ce sexy! Mai ca m-am udat tot!

Al doilea articol: Au aparut sutienele pentru barbati! Say oac, oac?:)) Tocmai sau cacat in barbatia lor! Oare aceste sutiente or sa fie purtate doar de grasi? Chiar nu mai inteleg nimic. Ce as baga eu in sutien? Ce sa ascund?

Mai rau este faptul ca aceste produse au avut succes! Stai ca nu inteleg, niponilor le plac sa poarte sutiene? De ce? Sau niponilor de alta orientare sexuala ? Printre cumparatori s-au aflat si femei satule de faptul ca sotii lor le poarta lenjeria. :O . Ce ? Nu imi vine sa cred ce citesc. :))

Tu ai purta asa ceva?

MucRoz

6 Comments

  1. Poate e vorba doar de curiozitatea, de dorinta de a rupe monotonia… e drept ca puteau gasi si alte modalitati 🙂

  2. Nu sunt plictisiti, ci sunt chiar dusi ca bateria :)) Incredibil, nu mai stiu ce sa inventeze. Se intorc samuraii in mormant 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.