0

Sunteti in cautarea unei huse petru Allview V1 viper ieftine si calitative? Noi avem solutia!

Noi ne-am gandit, prin acest articol, sa va usuram munca dumneavostra , in ceea ce priveste gasirea husei potrivite, atat din punct de vedere al utilizarii ei, al functiilor, al rolului husei in protejarea telefonului si nu in ultimul rand al costului.

Vom descrie pe scurt cateva modele de huse pentru tipul de telefon Allview V1 viper :

husa silicon allview v1 viper: simpla sau cu indragitul model s-line, cele doua modele difera doar in ceea ce priveste S-ul de pe spate husei si striatiile antialunecare, ce sunt incorporate in modelul s-line. Ambele huse sunt moi si elastice, fabricate din TPU(material plastic rezistent la zgarieturi, lovituri, uleiuri, substante abrazive). Husele au decupajele special create pentru modelul v1 viper, astfel dumneavostra veti putea utiliza toate accesoriile si functiile telefonului dumneavostra fara nici un impediment creat de husa.

husa flip allview v1 viper: este fabricata din piele ecologica, va protejeaza telefonul impotriva prafului, a zgarieturilor si a loviturilor. Le putem gasi pe albastru, alb, roz. Un atuu al husei flip, pe langa aspectul elegant/office conferit, este imbinarea functiei stand birou(faciliteaza utilizarea telefonului, fara a mai fii nevoiti sa il tineti in mana, puteti viziona filme sau videovlipuri) cu cea de inchidere magnetica ( ce confera un spor de protectie ecranului telefonului, deoarece prin sistemul sau de inchidere magnetic, husa nu se poate desface accidental ).

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.