3

Bun veni in RAI!

Se pare ca in Florida exista orasul fericirii si a…nuditatii.  In Pasco County peste 150.000 de oameni traiesc in pielea goala.

Ca-n Paradis! Aşa se simt cei 150.000 de locuitori ai oraşului Pasco County. Scăpaţi de grija cheltuielilor pe îmbrăcăminte, localnicii duc o viaţă liniştită în „oraşul fericirii”.

Fie că merg la magazin sau vrei sa faca cumparaturiile zilnice, fie ca merg la birou sau pur si simplu in vizita la vecini, locuitorii oraselului Pasco, din statul american Florida, merg costumati exact cum au venit pe lume. Oare au probleme cu erectia cand vad o vecina bunoaca ?:))

Majoritatea celor care locuiesc aici stau in case de vacanta, care costa aproximativ 100.000 de dolari (330.600 de lei). Daca cineva e cuprins  de ruşine si îndrazneste sa puna haine pe el, intreaga comunitate se revolta şi asta pentru ca aici: „Nimeni nu are voie imbracat”, subliniaza Sam Fowlers, de 38 de ani, electrician. Ma gandesc cum isi face primarul campanie electorala ?

Pasco County este un oras situat in vestul statului american Florida. Cu o populatie de circa 150.000 de locuitori si o temperatură medie anuala de 25ºC, acesta a devenit capitala nudismului in lume. In 2004, oraselul s-a transformat in statiune, devenind atractia principala a nudistilor.

MucRoz

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.