0

Stocul de marfa second hand poate fi comandat si online

In orice domeniu de activitate se aplica aceeasi regula: rezista nu doar cine poate, ci mai degraba cine stie sa se adapteze timpurilor noi. Spre exemplu o tendinta a vremurilor noastre este de a fi mai mult activ si prezent online. Magazinele fizice sunt completate de cele online, care vand mai mult si mai usor. Indiferent de profilul magazinului, online-ul este mai eficient.

Un exemplu concret poate fi cel al magazinelor cu . Acestea au spart tiparele si s-au adaptat contextului actual astfel incat sa ofere celor interesati posibilitatea de a comanda in timp util si mai usor hainele dorite. La randul lor aceste magazine au furnizori care tin cont de stilul modern si de baza in comertul actual. Top Textil este un nume consacrat pe aceasta nisa, ce ofera avantaje multiple celor care se afla in cautare de stoc de marfa second hand, de haine si incaltaminte.

Avantaje de colaborare cu Top Textil

Pentru ca online-ul avantajeaza si din punct de vedere al stocului prezentat – nu mai exista conditia legata de spatiu, unde sa fie depozitata marfa prea multa – interesul magazinelor second hand este de a-si asigura marfa multa, de calitate si mai ales de sezon, mai usor disponibila. Top Textil pune la dispozitie pentru acest public marfa de calitate, reprezentand lavete industriale, incaltaminte si imbracaminte second hand. Aceste articole sunt colectate prin sistem door to door, din tari dezvoltate si ulterior importate de Top Textil.

Asadar, un prim avantaj este legat de calitatea stocului. Cand este facuta si selectia celor care vand la bucata, se va observa ca nu sunt pierderi masive intrucat imbracamintea second hand prezinta urme de uzura. Acesta este riscul la achizitiile de marfa per kilogram, insa un risc ce poate fi controlat prin alegerea unui furnizor recunoscut privind standardele pe care le respecta.

Un alt doilea avantaj este faptul ca preturile se pot negocia, in functie de cantitatea cumparata. Sau altfel spus cei de la permit negocieri si personalizeaza ofertele. Unele magazine de tip second hand au o activitate restransa, in alte cazuri putem vorbi despre un lant de magazine, asadar un pret ce nu este standard permite celor in cauza sa faca achizitii avantajoase de marfa second hand.

Stocul dorit, la un click distanta

Aparte de metoda clasica de a merge la depozit si a cumpara, Top Textil pune la dispozitie posibilitatea de a comanda online stocul dorit. Ulterior transportul este gratuit pentru comenzi de 1000 de kg. Este asigurat transportul catre orice destinatie din tara, in timp util. Timpul optimizat pentru selectia stocului, comenzii facute si pana la a avea comanda primita inseamna desigur avantaje pentru magazinele de profil – vor avea marfa disponibila in mod constant.

Furnizorul ales este un aspect crucial pentru orice afacere, inclusiv cand vine vorba de un magazin second hand. Iata ca datorita unei colaborari cu Top Textil si a alinierii cu actualitatea, posibilitatea de a comanda online aduce avantaje multiple in organizare.

marius

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.