0

Servicii de ignifugare lemn oferite de catre firme specializate ignifugare

In ultima vreme ati auzit din ce in ce mai des despre ignifugare, ignifugarea lemnului. Dar ce este pana la urma ignifugarea lemnului?

Este un proces prin care se aplica substante inhibatoare de flacara pe suprafata unui anumit material lemnos. Procesul de ignifugare lemn este o metoda extrem de buna care reuseste sa confere rezistenta materialului daca este expus la foc.

Pentru a avea cele mai bune rezultate este important sa se apeleze pentru ignifugare lemn la firme specializate care detin certificate si autorizatii.

Ignifugarea se face in special pentru materialele inflamabile. Din aceasta categorie fac parte lemnul, fibrele textile etc. Ignifugarea lemnului este un procedeu complex care se desfasoara in mai multi pasi.

Una dintre firmele de top din tara noastra este Servicii-Ignifugare. Echipa Servicii-Ignifugare ofera servicii complete de ignifugare materiale combustibile, ignifugare lemn, tratament lemn si ignifugare sarpante.

Pasii care trebuie urmati pentru a efectua ignifugarea lemnului:

  1. Pregatirea suprafetelor lemnoase: acest pas presupune curatarea si finisarea suprafetelor. Suprafetele se curata de orice impuritati sau microorganisme. Dupa operatiunea de curatare se va trece la finisarea si corectarea fisurilor, nodurilor sau a crapaturilor de pe suprafetele lemnoase.
  2. Aplicarea primului strat de substante inhibatoare de flacara (ignifuge)

Acesta este primul pas din procesul ignifugarii propriu-zise. Aplicarea se va face doar in conditii de umiditate si temperatura specificate de catre echipa responsabila.

  1. Aplicarea stratului numarul doi de substante inhibatoare de flacara.

Acest pas se va realiza abia dupa ce au trecut 24 de ore de la aplicarea primului strat de substante inhibatoare de flacara.

De ce sa apelezi la serviciile unei firme de ignifugare?

  1. Firmele de ignifugare executa tratamente insecto-fungicide pentru a proteja lemnul de daunatorii sai specifici, sau il protejeaza impotriva microorganismelor care il pot deteriora in timp, iremediabil. Actiunea dauntorilor este aparent lenta, dar rezultatul este unul cu totul si cu totul catastrofal. Masurile de tratare pe care o firma le poate lua pot preveni aparitia acestor daunatori.
  2. Comportamentul materialului lemnos este cu mult imbunatatit daca expus la flacarile unui incendiu. Ignifugarea va ingreuna aprinderea materialului, dar va impiedica si extinderea incendiului catre alte zone.
  3. Pierderile materiale vor fi minimalizate cu siguranta.
  4. Tratamentele de ignifugare iti pot oferi un discount la incheierea unei polite de asigurare.

Protejeaza-ti casa, familia sau afacerea cu ajutorul ignifugarii. Intotdeauna este mai bine sa previi o catastrofa decat sa o combati!

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.