1

Ce nu imi place in Anglia

british-flag-e1359373810954Sigur ca aici nu o să găsești raiul de pe pământ. Sunt și unele chestii pe care eu le displac.

La unele case pana ajungi la tine în curte trebuie să mai treci prin două curți. Și dacă ai un vecin cu vreo doi-trei câini, te-ai scos! Faci un slalom printre cacati de moare lumea.

Nu prea există magazine deschise non-stop.  Deja la ora 22:00 totul este închis. Bine ma refer in satele mai mici ca in orase gasesti un Tesco sau altceva deschis.

Sistemul medical este neeficient. Stiu pe cineva care a trebuit sa stea 4 ore sa astepte ca sa il vada un doctor si dupa aceea inca 4 ore ca sa fie vazut de alt doctor, in caz de pleca si venea dupa 4 ore trebuia sa o ia de la capat.

Si la unele joburi sunt reguli stricte si chiar inutile. Te scanezi cand de intrare, de iesire, de pauza, de iesire din pauza, dar daca stai peste program nu se supara nici dracu si nici nu te platesc. Alea 2-3 minute care le pierzi pana ajungi la ecranele touch.

Multi copii nu pic de bun simt si chiar ii insulta pe romani, plus ca beau de rup.

 

Si am sa mai revin …

MucRoz

One Comment

  1. aveam un Tesco 24 lângă mine. haha
    și legat de sistemul medical, am mers o dată cu cineva și am văzut oameni în sala de așteptare cărora le curgea sânge din mână și totuși așteptau la rând…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.