0

Semnificatia gravurii verighetelor

In aceasta era a pozelor selfie si a mesageriilor instant, cuvintele, imaginile si videoclipurile sunt deseori uitate la fel de rapid precum apar. Cum putem conserva cele mai semnificative si sincere momente si expresii, astfel incat sa ni le amintim si sa reflectam asupra lor pentru deceniile urmatoare, atunci cand pana si cel mai contemplativ si elocvent comentariu pe o retea sociala este ingropat sub un munte de alte comentarii?

Atunci cand vine vorba despre dragoste, nunta si casnicie, cel putin exista o solutie frumoasa: pur si simplu gravati-le pe verighete, alaturi de cateva cuvinte private, profunde. Gravarea este un mod de a inscrie dragostea si angajamentul in piatra sau, mai precis, intr-un metal pretios.

Multi bijutieri ofera gravuri simple- de obicei un singur rand de text- pe interiorul unei verighete pentru o suma modica. Daca sunteti siguri ca doriti gravarea inelelor de nunta dar nu stiti ce anume vreti sa notati, puteti lua in considerare initialele, numele si data casatoriei, alinturi, citate si proverbe sau versete religioase.

Daca preferati o marcare care sa fie mai complexa decat un simplu proverb, luati in considerare gravura la comanda. Posibilitatea personalizarii modelelor din Colectia Glamira va ofera libertatea sa creati un inel uimitor, unic. Spre exemplu, inelele cu amprenta au devenit foarte populare pentru designul unic si semnificatia adanca. Luati amprenta partenerului dumneavoastra si gravati modelul pe interiorul sau exteriorul verighetei. Daca aveti simboluri cu semnificatii deosebite pentru amandoi, nu ezitati sa contactati fabrica Atcom pentru a va grava mesajul perfect.

Sfaturi despre gravura:

  • Transportul modelele gravate pot dura mai mult decat al celor simple
  • In cele mai multe cazuri, aceste verighete nu pot fi returnate, schimbate sau redimensionate
  • Nu toate inelele pot fi gravate, in special cele subtiri sau cele conturate
  • Numarul caracterelor (cu tot cu spatii) pe care le puteti folosi va fi determinat de marimea inelelor. Marimi mai mici permit mai putine caractere, pe cand inele mai mari ofera posibilitatea unei fraze mai lungi
  • Depinde doar de dumneavoastra daca veti alege un citat clasic sau o zicala mai profunda, precum un verset din Biblie sau cateva cuvinte din Shakespeare, sau un sentiment dulce deprins dintr-o conversatie siropoasa. Trebuie sa luati in considerare insa, faptul ca veti purta aceste inele decenii intregi, poate chiar pana la adanci batranete. Asadar, ganditi-va bine daca veti adora cuvintele respective la fel de mult ca acum si atunci cand veti fi batran.
  • Asigurati-va sa verificati scrierea a ceea ce doriti sa gravati. Gravorul nu va stii in mod necesar ce doriti sa spuneti, asadar corectitudinea mesajului trebuie asigurata de catre dumneavoastra.

 

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.