0

Cum sa scadeti costurile inchirierii unei masini pentru mutat

Este o balanta delicata care trebuie sa fie pastrata atunci cand inchiriati o duba. In timp ce toata lumea cauta o oferta pentru inchirierea unei masini pentru a pastra costurile scazute, nu toate ofertele va vor furniza cu posibilitatea economiilor pe care le cautati. Multe dintre alternativele de masini de inchiriat la preturi mici va pot ajuta, insa va punem la dispozitie si cateva sfaturi prin care puteti controla costurile inchirierii unei dube pentru mutat.

Rezervati vehiculul in avans

Asteptarea pana in ultimul minut de a rezerva un automobil poate rezulta, de cele mai multe ori, in negasirea masinii in marimea de care aveti nevoie. Acest lucru va duce la inchirierea unui automobil mai mare decat aveti nevoie dumneavoastra. Nu numai ca va costa mai mult, dar va fi prea mult spatiu liber, iar lucrurile dumneavoastra pot aluneca, crescand astfel sansele deteriorarii lor in timpul transportului.

Predati masina la timp

Daca calatoriti in oras sau in tara returnarea dubei la timp este esentiala pentru a evita taxele si penalitatile de intarziere, care se pot adauga facturii. Principalul motiv pentru care inchiriati un automobil pentru mutat este sa economisiti bani, asadar incercati sa nu cresteti costurile prin intarzierea predarii acestuia.

Faceti plinul

Inainte de a pleca din parcul auto verificati combustibilul. Atunci cand reintoarceti vehiculul, rezervorul trebuie sa fie umplut la acelasi nivel sau mai mult. In caz contrar, veti avea de suportat penalitati, intructat firmele rent a car percep preturi mai mari pentru combustibil decat cele de la bezinarii.

Urmariti promotiile

Industria inchirierilor auto este foarte competitiva, in special in timpul verii, de aceea companiile pot oferi oferte atractive pentru a atrage clientii si pentru a scadea preturile masinilor de inchiriat . Acest lucru poate include oferte precum reducerea preturilor sau kilometrii gratuiti. Urmariti aceste promotii si veti putea economisi o cantitate semnificativa de bani pentru transport.

Verificati duba inainte de inchiriere

Sunt multe feluri diferite in care duba inchiriata se poate dovedi mai scumpa, daca nu stiti ce trebuie sa verificati in momentul in care o preluati din parcul companiei. Spre exemplu, daca duba nu este curata inaite de a o prelua, umezeala lasata in urma de clientul anterior va poate penetra cutiile si dauna bunurile. In alte cazuri duba poate fi stricata, iar acest lucru trebuie trecut in documentele sale pentru a evita responsabilitatea. In plus, inchirierea unei dube care nu a fost intretinuta corect poate rezulta in stricarea acesteia inainte ca dumneavoastra sa ajungeti la destinatie, constandu-va extra bani si timp.

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.