1

Satra B.E.N.Z – Un fenomen?

12733643_242449002757178_6087752641276401539_nNu, nu este un articol de critica. Nu am sa fac treaba asta doar pentru trafic desi nu ma numar printre fanii Satra B.E.N.Z.

Ce apreciez la aceasta trupa este modul de conceptie al brandului Satra si mularea proiectului pe “dorintele” romanului de rand. Parca au lovit exact unde trebuie. Drept rezultat a fost concertul de lansare care a avut un public destul de numeros.

 

Cine este Satra B.E.N.Z ? 

Grupare muzicală vocal-instrumentală formată mai degraba ad-hoc, din membrii ce frecventau și frecventează încă studiourile Seek Music. Având o abordare nonconformistă atunci cand compun muzica, nu își impun bariere creative și nu folosec tipare sau rețete. Rezultatul este un soi de Hip-Hop proaspăt și inedit muzical, vizual și conceptual.
Conceptul de Șatră se armonizează cu atitudinea, cu limbajul colorat, deseori brutal abordat in texte, cu exprimarea pe șleau, dar este în primul rând o metaforă pentru libertate; cine poate fi mai liber decât acela care nu se atașează de vreun loc, care traieste unde dorește sub cer, care nu aparține societății, ordinii și legilor ei?
Acronimul B.E.N.Z. – se va dezvalui mai târziu.

Membrii formatiei sunt – Lu-K Beats, NOSFE, KILLA FONIC, Keed, Super ED.

Ce piese imi plac mie de la membrii trupei ?

De la Nosferatul intodeuna am ascultat piesa ” Cine te asteapta” in colaborare cu Gabi Pecheanu (AS XX), Boosh, Mary M .

De la Killa Fonic imi place colaborarea cu Chimie de pe albumul BioChimie.

 

De la Super ED a fost greu sa aleg ca nu prea am avut din ce sa aleg. Pana la urma mi-am adus aminte de colaborarea cu La Familia.

Lu-K Beats are si el cateva productii bunicele insa am sa amintesc doar pe

De la Keed am sa postez doua piese:

 

De cand a luat nastere aceasta trupa au fost “formate” doua tabere “Pro Satra” si ” Anti Satra” si desi versurile pieselor sunt destul de vulgare au reusit sa urce sus. Sunt curios daca au de gand sa intre pe TV cu ce o sa iasa la inaintare. Satra B.E.N.Z -Un fenomen ?

MucRoz

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.