0

Sa renunt la fumat? (GP)

Nu am reușit sa renunț la fumat. Era peste puterile mele sa înțeleg de ce nu puteam renunța. A fost cel mai puternic drog împotriva căruia am luptat atat prin terapie cat si prin alte nenumărate metode. Imi mai ramsese un singur obiect accesibil financiar – țigarea electronica. Nu am stat pe gânduri, mi-am cumpărat-o de pe internet, prin intermediul www.vapori.ro, un magazin de tigari electronice care mi-a fost recomandat de prieteni.

Pot afirma cu convingere ca aceasta a fost soluția la viciul meu. Am folosit țigara electronica zilnic in același mod in care o foloseam pe cea clasica, timp de 2 luni. Fumam ori de cate ori simțeam nevoia. Aceasta diminuandu- se treptat pana intervalul de 2 luni. La început eram amuzamentul prietenilor mei dar văzând rezultatele s au hotărât de asemenea sa încerce. Recomand aceasta țigară cu toată încrederea oricui vrea sa o încerce. Si in primul

rand oricui vrea sa se lase de fumat. Este cea mai buna soluție. Sau cel puțin pentru mine a fost. In doua luni am devenit nefumator dintr-unul unul înrăit.

Am apreciat la acest site de unde am procurat obiectul diversitatea de rezerve cu arome diferite pe care o pune la dispoziție fiind mai ușor de procurat gasindu- se in același loc. Am apreciat si magazinul virtual pentru informațiile pe care le oferă clienților sai. In opinia mea așa este corect. Sa știi în proporție de 90% informații despre produsele expuse: referitoare la compozitie, la contraindicații daca acestea exista, in ce masura se poate folosi si nu numai.

Sper ca mesajul meu sa fie înțeles ca unul sincer si onest fara urma de interpretare

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.