5

Rusinica RCS & RDS

Nu vreau sa fac reclama  negativa la nici o firma poate ca nu toti au patit ca mine  insa trebuie sa imi spun si eu oful,nu? De mai bine de 7 luni am incetat contractul cu o firma de internet cu servicii ireprosabile si am zis sa ma mut la RCS & RDS. De ce?

Pe atunci era o oferta care imi facea cu ochiul. La abonamentul fiber link 2 primeai si un stick pentru internet gratuit si chiar era bun ca sa am net si pe laptop.

Insa nici acum dupa 7 luni cu abonamentul platit la zi nu am primit acel stick. De ce?

MucRoz

5 Comments

  1. Îţi răspund eu la întrebare: un Digi.NET Mobil costă 15 lei/lună. Un preţ foarte ieftin. Iar cererea de piaţă este foarte mare. Exagerat de mare. Eu am avut norocul să nu mă prezint decât de 4 ori la sediu până când, într-o zi, din greşeală, eram pe lângă sediu şi mai aveau 2 stick-uri, stocul fiind primit în aceeaşi dimineaţă (era undeva în jurul orei 12 când am intrat eu în sediu).

    • Din ce ma informat pe mine doamna de la caserie nu au mai primit de 1 an si jumate. Am sunat si la ei si au zis ca rezolvam problema. Nu asa se ataga clientii.

  2. Iti zic eu de ce. Pentru ca nu au pe stoc. am asteptat 3 luni pentru recieverul hd 😉 cunosc pe cineva care lucreaza si mereu cica nu au pe stoc aici in Bucuresti stickuri sau recievere… deci iti dai seama 😉

  3. La fel am patit si eu pentru vreo 3 luni. Cineva cu capul pe umeri, sau trecut prin experienta, m-a sfatuit sa nu mai merg ca gibonul la sediul central si sa caut o agentie mai muca, de cartier. Prima intrare in agentie si am si primit modemul. Asta in Brasov.

  4. eu am fost multumit de serviciile RDS pana in momentul in care au inceput sa-mi modifice grila de programe fara voia mea.
    Si imi place ca la 6 dimineata pica internetul!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.