2

Ce adidasi sa cumpar pentru fotbal?

De ceva timp tot caut o pereche de adidasi pentru fotbal. Tot am bagat la fotbal diferite modele dar nu ma prea ajutau si se rupeau foarte repede. Ma tineau maxim 2 sau 3 luni ceea ce nu era bine deloc cheltuiam o gramada de bani pe adidasi iar majoritatea ma mai si jenau facandu-mi rani cu care abea mai jucam la capacitatea maxima. Am tot cautat pe internet un model potrivit si am ales o pereche de adidasi nike. I-am achizitionat acum 5 luni si vreau sa spun ca sunt foarte multumit de calitatea si pretul lor dar si de comoditatea pe care acesti adidasi mi-o ofera, am fost foarte surprins dupa meci cand nu ma dureau deloc talpile si nu facusem nicio batatura sau rana.
Amicilor mei le-au placut foarte mult modelul si au hotarat sa isi cumpere si ei, iar pana la urma toata echipa mea are acest model de adidasi. Livrarea a fost rapida, sunt o firma de incredere.
Vreau sa spun ca sunt multe modele de adidasi si toate sunt de o calitate superioara dar care i-am ales si care ii avem toata echipa sunt speciali, comozi, suntem foarte incantati de ei si va recomand tuturor jucatorilor atat amatori cat si profesionisti.

MucRoz

2 Comments

  1. Si eu am o problema cu adidasii.. nu stiu ce fac..sunt dreptaci,dar dupa o luna-doua-trei , stangul se rupe.. adica putin din talpa.. si iar altii bani,alti adidasi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.