0

Psoriazis – Controleaza-ti boala!

In zilele de azi, aspectul exterior este foarte important. De cele mai multe ori, conteaza chiar si in alegerea unui job. Psoriazisul este una dintre afectiunile care ne afecteaza atat fizic, cat si psihic si poate fi tinuta sub control cu ajutorul celor mai noi tratamente.

          Persoanele sanatoase se feresc de contactul cu un bolnav suferind de psoriazis.   Este bine de retinut faptul ca psoriazisul nu este o boala transmisibila, ci este o afectiune cutanata cronica, foarte des intalnita, din nefericire, afectate fiind mai mult femeile.

          Se manifesta prin aparitia unor pete de culoare rosie, acoperite de coji de piele  de culoare albicioasa, care  mai apoi pot sa se transforme in  nuanta argintie. In unele cazuri, zonele respective produc mancarimi.

           Atat persoanele de sex masculin, cat si cele de sex feminin sunt afectate in aceeasi masura, dar la femei poate aparea mai devreme.

         Ne putem confrunta cu aparitia acestei afectiuni  chiar si in primele luni de viata, dar, de obicei aceasta  apare intre a doua si a treia decada a vietii.

          Este o boala cronica si poate dura mai multi ani, uneori chiar intreaga viata, evolutia ei fiind diferita de la o persoana la alta.

           Accesati Qualitycare si astfel veti descoperi un prieten in acest site, care va sta la dispozitie, absolut fara nici un cost, doar va inregistrati si beneficiati de asistenta de cate ori aveti nevoie, in mod confidential si eficient!

          QualityCare, serviciul pentru gestionarea psoriazisului. Aici aflati toate informatiile legate de aceasta boala si vi se ofera diverse sfaturi de la specialisti in ceea ce priveste gestionarea optima a bolii.

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.