0

O altfel de poveste

Probabil este o alta poveste pentru acest blog. Probabil una prea tabu.  Si te gandesti ca el ar avea orice femeie deoarece are o situatie financiara foarte buna, dar nu. Desi are o nevasta superba se lasa sedus de o dama de companie (defapt asa o vorbeste lumea pe la spate).  Cine este ea? De ce a trebuit sa se incurce cu un om insurat? De ce a trebuit sa isi vare codita de vulpita in aceasta relatie care dureaza de ani de zile?

E casatorit cu Maria de 15 ani si are si doi copii frumosi. O iubea odata, dar de cand a inceput sa se duce la masaj oriental parca si-a pierdut interesul pentru ea. Acolo a intalnit-o pe Maia. Nu e chiar o dama de companie cum vorbeste lumea. In ziua de azi daca ai legatura cu masajele erotice, web chat-ul sau alte dastea esti aratata cu degetul.

Maia vrea doar sa se distreze.   Si uite asa la gasit pe Catalin, un client fidel de-al ei. Se pare ca Maria nu ii mai acorda atentia necesara pe plan sexual, nu a reusit sa il acapereze iar, sa il tina pentru ea. Probabil acum este prea ocupata cu copii lor. Nimeni nu o condamna pentru faza asta deoarece nici ea nu prea a mai primit atentie de la Catalin. Si ironic el afirma ca inca o iubeste si incearca sa ii dovedeasca asta prin mici cadouri pe care i le face cand isi aminteste. Desi alesese de mult calea tantrica.

Probabil e putin imatur (sau poate mai mult). Oare inca mai gandeste sa schimbe partenerele cum o facea pe la 17 ani? Ce isi mai pierdea noptile in cluburi scumpe si cazinouri insotit de domnisoare care mai de care mai bronzate si siliconate. Avide dupa banii lui Catalin. Stia si el ca sunt in stare sa il satisfaca cum doreste daca el cotizeaza la ele ca la un partid.  De mic a stiut sa faca afaceri si sa fie ordonat cu banii. Nu se lasa condus de femei desi acum la 40 de ani parca este mai naiv. Sau acum este indragostit din nou de Maia? Oare chiar considera ca ar putea sa aibe o relatie cu tipa cu 20 de ani mai tanara ca el? Probabil ca da. Sigur considera asta la cat este orbit de iubire. Pur si simplu e fascinat de Maia. Corpul ei cu forme rubensiene il hipnotizeaza. Daca ii mai si clipeste putin chiar ca il farmeca cu ochii ei verzi.

Creata, roscata si cu ochii verzi ? Asta chiar e perfectiunea intruchipata!  Sau poate este perfecta in ochii mei , zise Catalin ingandurat. Dar daca doar vrea sa profite de banii mei? Daca isi foloseste corpul precum o arma intr-un razboi de cucerire? Oare ce gandeste la varsta ei? Ce ii debiteaza creierasul? Daca dupa ce ma despart de Maria si o cer de sotie pe Maia ea ma insala? Daca are pe altcineva ? Oare se merita sa-mi las nevasta si copii pentru aceasta femeie? Isi spuse el ingandurat si mai ia o gura din cafeaua care aproape e rece…

Va urma!

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.