5

Prin Bucuresti

De aproape o saptamana am venit in Bucuresti pentru a urma cursuri de specializare. Cursurile sunt intr-o cladire foarte bine pazita si avem acces doar pe baza de buletin si legitimatie.

Imi era dor de orasul meu natal insa si acum ii urasc traficul. Stiu ca si voi. Si cand eram eu mic era mai linistit acum este in ultimul hal. Cand am ajuns in Calarasi traversam in fuga ca eram obisnuit de la Bucuresti.

Mi-am facut abonament timp de o luna (cursul tine 3 saptamani) si de luni pana vineri trebuie sa ma trezesc la ora 6 jumate ca sa pot ajunge la 8 jumate la curs. Am prins si autobuze aglomerate, am pipait si babe, aproape ca am luat fete in brate, am calcat pe picioare si tot asa datorita aglomeratiei. Scuze :)).

Ieri am mers dupa 12 ani cu metroul. Pot spune ca mi-am prins urechile urat de tot. Si imi aduc aminte de intamplare de cand eram mic copil. Exista o faza in filmul Predator cand monstrul in cauza intra intr-un metrou in miscare se inchid lumininile se opreste metroul si ii omoara pe toti. Mergand intr-o zi impreuna cu mama cu metroul sa oprit lumina si a stationat metroul si atunci in mintea mea era ceva de genul: Si acum vine Predator sa ne omoare?:))

Te iubesc Bucuresti insa esti prea aglomerat!

Cauti credite rapide online? E simplu, poti obtine credite rapide la Provident.

 

MucRoz

5 Comments

  1. Asa cu traficul m-am obisnuit dar inca o iau razna pe la unirii sau prin centru vechi cand efectiv sunt sute de oameni pe langa mine, parca-i mai aglomerat pe trotuar decat pe sosea.

  2. Sunt născutz în Bucureşti, dar nu pot spune că-l iubesc.
    E foarte aglomerat, ai dreptate, dar e şi murdar, aşa că se compensează!
    Suces la cursuri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.