2

Poveste din Vama Veche

Dragi parinti,

Va scriu cu drag de pe litoralul insorit. Se pare ca sunt in Vama. Nu stiu cum am ajuns, cand si cu cine. Ultimul lucru pe care mi-l amintesc e ca m-am urcat in tren sa vin acasa.

Imi amintesc apoi ca m-am imprietenit cu niste fete care aveau palinca. Asta era acum o saptamana…cred. N-am telefon ca v-as fi sunat. M-am trezit azi, cu doar un prosop pe mine…care nici nu cred ca-i al meu, ca-i de ala cu Barbie. N-am nici ceas, nici haine, nici portofel si nu gasesc nicaieri banii de restante.

Am facut cheta pe aici sa va pot trimite scrisoarea asta. Dintr-un motiv ciudat, toti de aici ma cunosc si ma striga Nudistu`.

Oricum, sper ca nu v-ati panicat ca nu v-am sunat atatea zile si, mai mult decat atata sper ca nu v-am sunat. Si sper ca n-am sunat-o nici pe Iubi ( va rog sa verificati). Oricum sunt bine din cate vad. N-am vanatai… asta inseamna ca nu m-am luat de cocalari, ceea ce e destul de bine. Sper ca nici nu m-am imprietenit cu ei. Fuck!

Se pare ca am avut bani sa beau si sa fumez, deci nu trebuie decat sa revin in starea din care tocmai mi-am revenit si ma voi descurca aici pana la sfarsitul verii. Acuma, o singura chestie v-as ruga, daca nu-i cu suparare, sa-mi trimiteti o pereche de pantaloni, ca n-am unde sa-mi indes tigarile si stiti cum e, ca daca umbli cu ele la vedere, iti cer toti si ramai fara.

Adresa e:  Vama Veche, plaja, pe numele Nudistu`. V-as ruga si sa ma sunati pe telefonu` meu… si sa il lasati sa sune lung, ca poate totusi am un cort pe undeva, sau poate l-am ascuns sub ceva scoica. Bani sa nu-mi trimiteti, ca banii n-aduc fericirea. Si aprope de fericire, nu uitati s-o sunati pe Iubi sa verificati daca am sunat-o si, mai important, daca nu cumva e si ea pe aici… asta ar explica prosopul cu Barbie.

Voi incheia acum scrisoarea, ca-s in posta si mi-a fost rusine sa intru cu prosopu ala urat intr-o asa institutie importanta… si se cam uita ciudat doamnele de la ghiseu.

Va imbratisez, cu drag.

Fiul vostru ( Nudistu )

sursa: de pe net :))

MucRoz

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.