1

Pe unde mai locuim?

In ultimul timp sunt la mare cautare apartamentele de inchiriat pentru studentii care pleaca din orasul natal in unul in care se afla facultatea dupa care ravnesc. Insa asta implica si alte lucruri in afara de obtinerea mediei de admitere si alegerea facultatii. Ca sa poti sta in alt oras, trebuie sa iti gasesti un aparatament unde sa locuiesti si asta, de cele mai multe ori, nu e foarte usor pentru ca piata are multe oferte si toate trebuie consultate si analizate cu mare grija. Inchirierea unui apartament implica resurse financiare si mult efort depus, pentru ca acel apartament trebuie ales cu grija, deoarece este locul unde fiecare isi duce traiul cu dorinta de a se simti cat mai confortabil acolo.

Inainte de inchierea unui apartament, e bine sa te gandesti de mai multe ori inainte, pentru a fi suta la suta convins ca este alegerea potrivita si ca  nu vei regrata ulterior decizia luata. E bine ca inainte sa te interesezi si de situatia locurilor de parcare, pentru ca, de cele mai multe ori, aceasta este principal cauza a certurilor dintre vecini si asta nu e deloc placut. Tocmai de-aia e bine sa te interesezi bine dinainte si, eventual, sa-ti rezervi propriul loc de parcare, pentru a nu avea surprise neplacute precum apeluri de la vecini care te suna la cele mai nasoale ore ca sa iti spuna sa-ti muti masina de pe locul lor de parcare.

Pe langa asta, e bine sa verifici daca totul este in ordine: daca apartamentul nu e afectat de excese de caldura sau chiar de frig, daca o camera e predispusa la umezeala, igrasie sau chiar mucegai (lucruri greu de eliminate si  foarte daunatoare) . Un alt aspect pe care e bine s ail ai in vedere e starea apartamentului din punct de vedere al igienei; E bine ca apartamentul sa fie cat mai curat si dezinfectat.

Asadar, cand efectuezi inchirieri apartamente , e bine sa fii cu ochii in 4 si sa te interesezi dinainte de toate aspectele ce te intereseaza, pentru a nu avea surprize dintre cele mai neplacute.

MucRoz

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.