1

Posta Romana sau cum sa dai 80 de lei pe un borcan de castraveti

Transport-colete-Romania-Franta_488691_1402566277Sa dai 80 de lei pe un borcan de castraveti? Asta inseamna ca esti un boss, nu? Cum a reusit respectivul sa ajunga la aceasta suma?

Pai respectiva institutie (pe moarte) practica un tarif de 80 de lei per kg la coletele catre Anglia sau probabil si pentru alte tari, dar cred ca difera de la tara la tara.

Daca tariful per kilogram este de 80 de lei si un borcan de castraveti are 800 de grame inseamna ca, daca maica-ta iti trimite muraturi sa iti faci damblaua culinara trebuie sa iti usurezi buzunarul de vreo 100 de lire, nu?

Bine ca e vorba aceea. Prost ala care da :)). Dar neavand alta solutie trebuie sa apelezi si astfel de servicii. Sa mai zic de respectivul colet ca a ajuns intr-o stare deplorabila? Si tipul care la adus a intrebat razand daca semnez pentru el? Da, eu sunt prostanacul :)). Trebuie sa ma alint ! :)).

MucRoz

One Comment

  1. sau poti sa folosesti atlassib sau multe alte firme din tara care trimit in anglia pt £20 -10kg 🙂 si ce este peste, £/€ 1.5/kg. check: atlassib, transmarian, si mai sunt o groaza pe grupurile de facebook de romani din anglia. ti-ai dat teapa urat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.