0

De vorba cu – Adelina Macarie – Cadouri speciale pentru Sf. Valentin!

FB_IMG_1454873095600Cred că am să încep și o serie de mini interviuri cu persoane cunoscute sau mai puțin cunoscute, dar care merita sa scriu despre ele. Azi am să vorbesc despre Adelina Elena Macarie. O tânără din Petroșani pasionată de desen.

Când era mica lua desenele fratelui cel mare și încerca să le reproducă punând desenul pe geamul de la fereastră. Părinții o mustrau spunând ca ar trebui sa încerce și ea .

 

“Portretele mereu le-am văzut tari…Și am zis să incerc. Nu stiu exact ce m-a determinat, știu că primul a fost dubios rău…Dar era totuși ceva de la căni, mere (natură moartă) și graffiti pe hârtie”.

Nu crede că acest hobby se va transforma într-un job așa că a ales pe viitor școala de asistente lăsând desenul doar în timpul liber.

 

Am încercat sa fac și tatuaje, dar nu cred că este pentru mine. Să zicem că m-am reprofilat pe alte ace (de seringă).  M-am chinuit pe mine și pe un prieten. Și cam atât. Cred că trebuie să ai ceva aparte pentru a tatua. Nu e suficient să desenezi .

12647995_482414191943065_1226486985_n

În caz de iți dorești un desen realizat de Adelina e foarte ușor să îl obții. Poate să fie un cadou potrivit pentru Sf. Valentin.

 Poti comanda portrete în carbune, creion (alb-negru).

Portrete:

  • Pret A4 – 50 de lei
  • Pret A3 – 80 – 100 de lei

Contact:

e-mail: understanding_art@yahoo.com
tel: 0736113960 sau pe adresa de facebook unde poți să găsești și mai multe desene realizate de Adelina.

Facebook Adelina Elena Macarie

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.