1

Ponturi de numarare a cartilor

Numararea cartilor este invaluita in mister. Multe persoane se gandesc la asta ca fiind ceva ce numai un geniu in matematica ar putea face.
Unele persoane vad lucrul acesta ca fiind o forma de inselaciune. Intr-adevar, desi, daca numeri cardurile aprioric ( in minte ) ( altfel decat folosing un computer ), nu faci nimic gresit.
Nu ai o abilitate magica de a manipula platforma ( desi poate arata asa pentru adversarii necalificati ), si nu schimbi rezultatul din maini, doar folosesti puterea de observatie, pentru a te ajuta sa iei deciziile corecte.
Numararea cartilor te va ajuta sa pariezi mai multi bani atunci cand pot-ul iti este favorabil, si ajustezi baza poker strategy depinzand de cat de favorabila este platforma/puntea pentru tine, ajuntandu-te sa castigi mai multe maini/partide, sa pierzi mai putin cand ai o mana slaba. Metoda numararii unei carti simple este Hi/Lo, cu aceasta metoda, cartile subevaluate (2-6) sunt evaluate la +1, in timp ce a zecea valoare si cartile cu figuri sunt evaluate la -1. Cartile 7, 8 si 9 sunt neutre. Incearca sa folosesti consecutiv aceasta metoda. Odata ce ai trecut de punte, ar trebui sa inchei cu un scor de 0. Daca nu ajungi la acest scor, inseamna ca ai facut o greseala intr-un punct anume pe parcurs. Incearca pana cand vei obtine rezultatele corecte si vei putea sa treci peste intreaga punte/ platforma in aproximativ 30 de secunde. Odata ce ai devenit expert in numaratoare, trebuie sa stii cum sa aplici ceea ce ai invatat. De fapt, cu cat mai ridicata rata valorii numaratorii, cu atat vei avea mai multe punti favorabile si vei putea paria
mai mult. Nu uita ca, pentru ca numaratoarea sa functioneze, ai nevoie de suficiente finante pentru a supravietui oricarei remize nefavorabile.

MucRoz

One Comment

  1. Deși mă pricep la numărarea cărților când vine vorba să joc BlackJack, explicația de aici pare puțin cam greoaie pentru altcineva.

    Îți recomand ție și tuturor un film interesant: 21 se numește. Cred că în filmul ăla majoritatea persoanelor vor înțelege mai simplu cum se numără cărțile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.