0

Noua retea de bloguri – eBloguri

eBloguri este în primul rând o comunitate, o mână de oameni care s-au implicat în acest proiect şi care îşi doresc ca această reţea să fie o reţea de socializare, unde oamenii să lege prietenii, să îşi promoveze articolele şi să se discute pe marginea lor. Nu aducem în discuţie acele simple like-uri date la întâmplare, ci acele conversaţii care se pot dezvolta pornind de la un subiect anume.

eBloguri doreşte ca oamenii ce fac parte din această platformă, să interacţioneze, să se cunoască, să comunice, să se împrietenească. Nu vorbim despre utilizatori ca nişte simple numere ci ca părţi de suflet. Este un proiect creat cu suflet, gândit cu suflet, crescut cu suflet.

Pe această platformă se pot crea bloguri, se pot transfera articole şi se pot deţine domenii proprii. Cei care scriu în mod constant şi care sunt dedicaţi creaţiilor lor, ştiu foarte bine că un design atrăgător şi un număr de articole destul bune calitativ sunt un pas important în această lume virtuală. Iniţiatorul platformei oferă sprijin necondiţionat celor care au nevoie de ajutor. Este prezent atunci când i se cere o părere sau i se expune o idee.

Un pas important este colaborarea cu oameni care îşi doresc să facă parte din echipă, oameni dispuşi să rupă o parte din timpul lor pentru a aduce conţinut interesant şi bun de citit, pentru această reţea socială sau comunitate a bloggerilor.

eBloguri este un schimb de idei şi opinii, de la blogger la blogger.

guest-post scris de Ruxandra-Mirela-Ionita

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.