4

Noroc sa ai…

Anuntul afisat intr-un ziar spunea urmatorul lucru: ” De vanzare:  vila langa mare cu 3 etaje,  piscina si  gradina. Pret –  1$ “.
– Ce prostie ! – a mormait boschetarul si a aruncat ziarul. Mergand mai departe  in cautare de hrana, a vazut anuntul pe perete: “Vila de vanzare langa mare,  3 etaje,  piscina si  gradina. Pret –  1$ “.

“Probabil e o greseala de tipar…” – s-a gandit el si a mers mai departe.  A iesit pe bulevard , iar atentia  i-a fost atrasa de un banner imens:  “De vanzare vila langa mare, 3 etaje,  piscina si  gradina. Pret –  1$”.

Boschetarul a devenit foarte curios – oare ce prost a putut sa scrie aceste lucru? –  si a decis sa cerceteze aceasta situatie. Nu avea nimic de pierdut,  cu exceptia ultimului dolar din buzunar. Ajungand la adresa din anunt,  a ramas cu gura cascata vazand acea vila. Timid, a sunat la usa.  O femeie frumoasa a deschis usa.

– Imi cer scuze pentru deranj,  am vazut anuntul dumneavoastra…  Aceasta nu este o gluma?
– Nu, nu, doamne fereste! Totul e corect!
– Si costa 1$? Asa este?
– Da.  1$. Daca sunteti interesat,  puteti vedea vila.

Incantat de ceea ce a vazut,  a dat ultimul sau dolar si a devenit proprietarul  vilei de lux.  Dar totusi a vrut sa stie de ce vila are un asemenea pret.  La care femeia a zambit si a spus:  ”Inainte sa moara, sotul meu a declarat in testament  ca-si doreste sa vand vila, iar banii obtinuti din vanzarea sa fie transferati  in contul  amantei sale.  Nu pot sa nu-i indeplinesc ultima dorinta! Anuntul a fost dat acum sase luni, iar dumneavoastra sunteti singurul care a raspuns . Toate cele bune!”, a mai spus femeia, apoi  s-a intors si a plecat.

Morala: Toti primesc o sansa! Trebuie doar sa credem ca imposibilul e posibil.

sursa: de pe net

MucRoz

4 Comments

  1. Chilipiruri exista pe lumea asta dar nu dam noi de ele….sunt gasite tot de cei cu bani vorba aia “Banul la ban trage si paduchele la paduche”!

  2. Eu ma gandeam ca morala e ca suntem inconjurati de oameni care actioneaza doar pentru propriul interes incat nu ne putem da seama cand cineva chiar ne vrea binele.

  3. Adevaru’ asta e, chilipirurile sunt greu de gasit, si morala foarte adevarata. Fiecare primeste sanse destule in viata, numa sa nu fie orb, sa nu le vada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.