1

Ne tocmim?

TOCMEÁLĂ, tocmeli, s.f. 1. Discuție, tratative purtate pentru stabilirea prețului unei mărfi. randuiala,oranduire.

Cred ca romanasul nostru iubit este as in tocmeli. Cand vrem sa cumparam ceva trebuie sa ne tocmim noi putin ca sa lase pretul mai mic,nu? Zi ca nu faci asta ca nu te cred. Ca o faci intr-un mod mai placut sau mai putin placut, o faci.

Si ne place sa ne tiganim (romani fiind) ca sa obtinem acel pantalon, adidas sau ce vrem noi sa avem.

Si cred ca la noi in Calarasi in complexul numit bazar e cel mai bun exemplu. Nici bine nu intri si te intreba daca doresti ceva.

Si de ce sa o mai lalai ca vreau sa va prezint site-ul la un prieten. Cred ca a gasit cel mai bun nume pentru un site de anunturi gratuite.

Pe tocmeli.ro o sa gasesti anunturi cu: Moda, Electronice, telefoane si accesorii, auto-moto, divertisment, librarie, de colectie, casa, gradina, decor si multe altele.

Pentru webmasterii si blogerii care au o afacere site-ul detine optiunea de a face un magazin online. Magazinul il poti personaliza cum vrei si poti vinde ce vrei. E chiar foarte simplu si rapid. In doi timpi si o miscare ai magazinul in picioare! In plus poti promova produse printr-un banner pe site-ul sau blogul tau.

Prevad un viitor roz acestui site mai ales ca are un design simplu si e foarte usor de folosit.

O alta optiune foarte interesanta care nu am mai vazut-o pe site-uri de gen este ca poti scrie si tu pe blog. Si cum toata lumea astazi foloseste facebook exista si aceasta optiune de a te loga.

Daca ai si talent la scris poti face articole bune cu ancora spre afacerea ta. Acest articol te ajuta din punct de vedere SEO. E mai greu sa iti faci un site pentru un magazin propriu in loc sa iti faci aici un magazin. Aici ai o deschidere mai mare si nici nu te chinui sa il promovezi. Trebuie sa ai la vanzare articole interesante si vei fi cautat.

Ce zici daca ti-ai deschide un magazin online pe acest site?

 

MucRoz

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.