3

Hai sa radem in cimitir

Uite ca cimitirele nu sunt mereu acele locuri sinistre si triste pe care nu vrei sa le vizitezi.

Un cuplu de chinezi o sa aiba parte, si dupa moarte, de “o sufragerie” confortabila. Familia le-a făcut, in marime naturala, din marmura neagra, doua canapele si o masuta.

Morminte sexi? Avem si asa ceva ! Vaduva lui Lawrence Matheson i-a comandat acestuia, in 1987, o piatra funerara ce infaţiseaza o femeie goala, dormind. Mormantul se gaseste in Mount Macedon Cemetery din orasul australian Victoria.

 

 

 

 

 

 

 

 

Crea ca urmatorul poza as vrea sa arate si mormantul meu. Glumeam! Un pasionat de calculatoare si-a vazut visul implinit. un tanar din Grecia “a primit” din partea familiei si a prietenilor, ca piatra de mormant, o unitate, un monitor si o tastatura, toate facute din marmura.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pe cavoul americancei Betty Pearl Roberts rudele au scris: “Si v-am spus că sunt bolnava”, probabil ultimele cuvinte ale distinsei doamne. Mormantul se afla in Key West, Florida, SUA.

Cimitirul Union Fort Edward (New York) gazduieste unul dintre cele mai distractive morminte. Pe piatra funerara a americanului Lawrence L. Cook Jr, fiii sai au scris: “Mama il iubeste pe tata. Tata iubeste femeile. Mama l-a prins pe tata cu doua in piscina. Aici se odihneste tata”.

 

In Ungaria, piatra funerara de pe un mormant te lasă fara cuvinte: are desenata pe ea doar o mana cu degetul mijlociu ridicat. Cred ca si Cheloo o sa aiba la fel.

Unui danez, tot împatimit al computerelor, prietenii i-au scris pe piatra funerara: “Conexiune întrerupta de retea”, iar mai jos, “A venit, a vazut, s-a deconectat”. Cred ca avea lag!

MucRoz

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.