3

Ne mai si plimbam

Exista conceptia aia cand este frig sa te duci la munte si cand este cald sa te duci la mare.  De ce? Daca eu vreau sa ma duc cand e cel mai al dracu ger la mare? Poate vreau sa fac surfing pe gheata? Sau patinaj artistic. Ori cea mai mare sculptura in gheata.

Tu ce ai face in Mamaia pe timpul asta? Ma refer la statiune in cazul asta si nu la alte entitati stafidite. Ma refer la statiunea turistica de vara de pe malul vestic al Marii Negre care este situata in nordul Municipiului Constanta.

Sa nu te plangi ca nu ai unde sa te cazezi ca sunt o gramada de hoteluri in mamaia. De la cinci stele pana la doua stele in care dispui de paturi duble, masaj, sporturi nautice,grup sanitar propriu cu cada si uscator de par, sistem audio si telefon; TV cablu, minibar, baie de serviciu, telefon, aer conditionatentru Spa, loc de joaca copii, internet wireless, piscine, terase, restaurante, helipoter, gradinita,
parcare proprie 400 masini, plaja privata, baza de tratament, sala fitness, schimb valutar, sezlonguri. Acces cu card eletronic si inchidere automata. Sala de conferinte dotata cu TV, video player, ecran proiectie, retroproiector, microfon.

Ce ai putea sa faci pe o vreme rece in Mamaia? Sa vizitam cluburile de fite care exista la fiecare pas? Sa vizitam „Satul de Vacanta”  care este un loc pitoresc ce gazduieșse 31 de restaurante traditionale romanesti, decorate in stil rustic, conform regiunii pe care o reprezinta fiecare.

Mai ne putem plimba cu telegondola sau putem vizita lacul Lacul Siutghiol .Pe cele 1900 hectare ale sale se practica sporturi de apa precum schi nautic sau yachting. Lacul Siutghiol are o insula calcaroasa, Ovidiu, cu o suprafata de 2 ha, pe care este amplasat un restaurant.

 

MucRoz

3 Comments

  1. Hmm.. sincer pe o vreme ca asta nu as merge la Mamaia. Nu ca ar fi problema ca nu se merge, ca sincer nu prea ma intereseaza ”ce se face” si ce ”nu se face” . Dar cum spuneai si tu in afara de hoteluri, ce sa faci in Mamaia acum ? Cluburi de fite gasesti destule si in Bucuresti; Satul de vacanta nu-mi prea pare o atractie ”waw” pentru care sa dau o fuga acum la mare. Ehh, poate zic asa si pentru ca am de facut vro 300 de km pana acolo, si vro 50 pana la Sinaia, deci.. Da, la munte as merge vara, iarna, primavara, toamna. Imi place pur si simplu, gasesti mai multe chestii interesante de facut. Ca nu-i iarna si nu sunt sporturile specifice sunt drumetiile si tot nu te plictisesti. Deci daca ar fi sa plec undeva categoric as pleca la munte 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.