0

Magazinul tau pentru echipamentele foto-video

Atunci cand ti-ai fixat in minte sa-ti cumperi un aparat foto sau o camera video te gandesti automat si la cea mai buna oferta, sa te avantajeze cat mai mult pentru ca nu toti suntem miliardari ca sa nu ne uitam la ce cumparam. Atunci trebuie sa cautam si cele mai bune oferte, internetul fiind o sursa foarte buna pentru a afla pretul exact la echipamentul care il dorim.
DigitalXX este un magazin online pentru echipamente foto dar si echipamente video, care iti prezinta printre cele mai bune oferte de pe piata.

Oferta curenta este la 3 echipamente video, 3 camere de filmat profesionale apreciate de cameramanii de pe tot globul. Mai exact este vorba de veteranul SONY VX2100 care il gasesti second-hand avand si o garantie din partea magazinului de 1 luna.

Daca optezi pentru un produs nou atunci ai parte de SONY NX5 si SONY VG20, doua camere video exceptionale care impreuna au atatea povesti in mainile cameramanilor de s-ar putea crea si un film de lung metraj din povestile lor.

Daca vrei sa vezi si alte produse si oferte la care te poti gandi, digitalxx te asteapta pe site, si ca nota de final magazinul transporta produsele achiziontate prin curierat rapid (maxim 18-24h) cu posibilitatea de verificare a coletului si plata prin ramburs.

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.