1

Ma mut de la mama! (Guest Post)

Una din cele mai frumoase avantaje atunci cate pe muti e faptul ca stai singur si nu te bate nimeni la cap. Pe asta am mizat si eu atunci cand m-am mutat singura. Imi spuneam eu in sinea mea, ca sunt destul de mare si ma simteam pregatita pentru a locui de una singura. Bineinteles ca mi-am cumparat o casuta mica, una care imi place enorm. Singurul dezavantaj al casutei e faptul ca nu imi place cum e amenajata, asa ca m-am decis sa ma apuc de redecorat. Am inceput sa caut firme care se ocupa cu montarea parchetului, parchetul fiind cel care imi displacea cel mai mult, caci era vechi si scartaia ingrozitor atunci cand calcai pe el si voiam sa o schimb cu o dusumea lemn sau parchet lemn vazusem eu acum ceva timp un model care imi ramase in minte si voiam si eu la fel.

Dupa lungile si chinuitoarele mele cautari… am gasit, intr-un sfarsit, un site care avea fix produsele pe care eu le cautam. Site-ul se numeste Parchet pe Viata. Am descoperit aici cele mai bune produse la preturi extraordinare si oferte care mi-au cucerit inima instant.

Si pentru ca mie nu imi place sa cumpar online, m-am dus la showroom-ul pe care compania la deschis in Bucuresti, pe strada Logofat Luca Stroici, nr. 40, sector 2 din Bucuresti. Si nu va pot spune in cuvinte cat de incantata am fost de atmosfera din showroom si cat bun gust au acesti oameni in decorarea unei locuinte.

Nu stiu voi cum sunteti, dar eu una nu ma pot convinge de calitatea unui produs daca nu il verific cu mana mea. Asa ca m-am apucat de testat si verificat produsele companiei Parchet pe Viata, mai mult decat atat am discutat si cu arhitect experimentat care mi-a oferit cele mai bune sugestii pentru decorarea locuintei mele si mi-a dat cele mai bune sfaturi legate de modul in care obiectele din casa mea se imbina perfect in functie de tipul de material din care sunt confectionate.

Si in goana asta a mea de a gasi perfectiunea, am aflat ca firma Parchet pe Viata este singura companie din Romania care are doi mesteri parchetari certificati de compania suedeze Bona. Compania Bona fiind una din cele mai bune si renumite companii internationale, ea fiind experta in in instalarea, intretinerea si renovarea parchetului.

Cu Parchet pe Viata decorarea propriei mele locuinte se dovedeste a fi o joaca de copii. Si apropo in loc de dusumeaua aia din lemn, am plecat cu un parchet pentru incalzire in pardoseala, unul care este genial.

MucRoz

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.