1

Jucarii sexuale. Un subiect tabu ?

Cand sunt intrebati la ce se gandesc cand aud cuvintele “sex shop” multi oameni ar raspunde ca se gandesc la un magazin ponosit, ascuns de ochii lumii, luminat cu niste neoane care promoveaza sexul, si multi dintre ei ar avea dreptate. Initial majoritatea sex shop-urilor aratau astfel, primul astfel de magazin a fost deschis in Germania in anul 1962 de catre o companie numita Beate Ushe AG, care a devenit in timp cea mai mare companie in industria sexului. Mai apoi au aparut sex shop-urile in UK, iar in anul 1960 se ajunsese la un numar de 59 de astfel de magazine in aceasta zona.

Sex shop-urile puneau si pun si astazi foarte mare accent pe jucariile sexuale.. De ce? Jucariile sexuale sunt concepute pentru a oferi senzatii placute si variate. Aceste jucarii sunt fcaute din materiale diferite ca : latex, cauciuc, plastic sau silicon, jeleu si chiar si sticla.. De multe ori sunt facute si din combinatii ale acestor materiale. Preturile acestor jucarii sexuale sunt in functie de materialul din care sunt compuse, cele din latex, plastic sau cauciuc sunt mai ieftine iar cele din sticla sunt, bineinteles mai scumpe.

Exista si la noi de cativa ani buni o foarte buna dezvoltare a acestei industrii, mai ales ca sexul a incetat sa mai fie un subiect tabu. Exista o multitudine de magazine online care sunt dedicate acestei industrii astfel ca puteti gasi cu usurinta vibratoare si dildo-uri de la eroticstore.ro, din diferite materiale.

Aceste magazine sunt folosite de foarte multe ori de tineri ajunsi la varsta majoratului care intra acolo sa cumpere cadouri cat mai haioase pentru colegii lor, menite sa incinga atmosfera pe la petrecerile de majorat. Insa aceste magazine pot reprezenta un loc foarte bun in care sa gasesti lucrurile perfecte pentru a scoate o relatie din amorteala.

Exista nenumarate produse in aceste magazine, tot felul de jucarioare la care nici nu va puteati gandi inainte sa intrati acolo.. iar filme, ehee… o mare varietate de filme xxx stau toate frumos asezate pe rafturi, parca va fac cu mana sa le cumparati.

Acum, sexshopurile arata ca orice alt magazin numai ca aceste magazine comercializeaza produse dedicate sexului.

Exista multi care se intreaba un lucru: daca la un moment dat am avut un job de vanzator la un sexshop, voi putea avea un alt job in alta parte. Daca m-ar intreba pe mine as spune cu siguranta Da. Nu inteleg felul in care gandesc unele companii care stramba din nas atunci cand in cv-ul unui om faptul ca a fost vanzator la un sexshop. Oare a lucra intr-un astfel de loc nu este acelasi lucru cu a lucra in orice alt loc? Faptul ca ai lucrat intr-un sex shop nu te face mai putin om decat daca ai fi lucrat intr-un magazin alimentar.

Totul tine de conceptia omului si de subiectele pe care fiecare dintre noi le consideram tabu. Suntem in sec, XXI si un astfel de subiect nu ar trebui sa mai fie tabu pentru nimeni avand in vedere ca exista internet si avem acces la toate raspunsurile pe care inainte nu le stiam.

MucRoz

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.