1

A furat o masina sa impresioneze o fata

Ieşeanul de 18 ani a vrut să se dea mare în faţa fetei cunoscute pe Facebook, dar va merge la puşcărie. Tânărul s-a lăudat că are maşină, iar când fata din Giurgiu l-a anunţat că vine la Iaşi, băiatul a furat un autoturism ca să nu se facă de râs. Ce a urmat şi cum a fost prins?

Magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au decis, ieri, să condamne la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare un tânăr de 18 ani, din Iaşi, acuzat de furt calificat. Nicolae  Signea a fost pus sub acuzare după ce a sustras o maşină pentru a impresiona o fată. Potrivit rechizitoriului, tânărul a cunoscut pe internet-o pe Claudia M., din Giurgiu, iar cei doi discutau des prin intermediul reţelelor sociale. În timpul uneia dintre convorbiri, băiatul a minţit fata că are maşină. În luna septembrie a anului trecut, Claudia l-a anunţat pe Nicolae că va veni la nişte rude din judeţul Iaşi şi că ar vrea să se întâlnească şi cu el. Pentru a nu se face râs în faţa fetei, Nicolae Signea a hotărât să fure un vehicul, pe care să-l prezinte ca fiind al său. A intrat în curtea unei pizzerii şi fără prea multă trudă a luat maşina, care avea cheia în contact, şi dus a fost.

O noapte mai târziu, tânărul a ieşit din nou la furat. De această dată a luat doar plăcuţele de înmatriculare ale unei maşini parcate pe stradă, aparţinându-i lui Gheorghe B. Timp de două săptămâni, atât fata din Giurgiu, cât şi alţi prieteni de-ai săi s-au plimbat cu maşina condusă de Signea. În tot acest timp, tinerii au băut suc sau au consumat covrigei şi cornuri în maşină. În timpul ultimei curse, şoferul de ocazie a şi lovit autoturismul, fapt ce l-a determinat să o abandoneze. Pe 20 septembrie, vehiculul a fost găsit de organele de poliţie.

Anchetatorii au găsit în interior mai multe ambalaje de la produsele consumate de tineri, dar şi un pachet de ţigări sau un PET de ceai. Au luat amprente de pe ambalalaje şi aşa au ajuns la cei care s-au aflat în maşină, ajungând, până la urmă, şi la Nicolae Signea. Sentinţa Judecătoriei Iaşi poate fi atacată cu recurs.

sursa: ziaruldeiasi.ro

MucRoz

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.