0

Imi aduc aminte de scoala

meditatii-matematicaParca si acum imi aduc aminte de copilarie. Cand zburdam pe coridoarele scolii si ne gandeam la orele viitoare. Oare ne asculta la romana? Ne scoate la tabla in ora de matematica? Ce lectii o sa avem de invatat pentru maine ? Ce vreau sa ma fac cand o sa fiu mare? La asta ne gandeam? Sau eram constienti ca pana la urma o sa cautam pe google “meditatii matematica” deoarece sigur o sa avem nevoie. Adevarul ca nu prea am avut eu mare placere sa invat la aceasta materie. Nu intelegeam ce o sa facem in viata cu radicale si alte operatii matematice. Sincer? Nici acum nu prea le vad rostul, dar nu sunt un geniul al matematicii sa imi dau cu parerea asa ca am sa ma opresc aici. Nu, nu din scris. Ma refeream doar la mate.
Sper sa nu se inteleaga ca as vrea sa dau copiilor sfatul acela eronat de a nu mai invata la scoala, nu! Te rog nu interpreta asta. Pur si simplu eu nu am fost cucerit de aceasta materie
In fine, eu zic sa trecem si altceva. Acum in prezent am realizat ca am facut o greseala in copilarie ca nu am invatat mai bine limba engleza. Deoarece acum chiar imi este utila. Nu ma gandeam niciodata ca o sa am nevoie de ea asa de mult, dar acum am realizat ca este un mare atu in viata sa cunosti o limba straina. Si probabil in viitorul apropiat am sa fac cursuri de engleza deoarece azi chiar imi sunt necesare. In momentul de fata aceasta limba pentru mine este foarte importanta deoarece trebuie sa o folosesc la jobul actual.
Ca am ajung in Regatul Unit eram convins ca stiu sa vorbesc limba engleza (cat sa nu mor pe aici). Asa a fost, dar insa mai aveam foarte multe de invatat. Si pe parcurs am invatat, dar sigur este si loc de mai bine.
Voi ce parere aveti ? O limba straina este utila in viata? Mai trebuie sa facem si meditatii la unele materii ?

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.