0

Cum resoftăm telefonul Samsung Galaxy S7, S7 edge cu Odin

În acest tutorial vă voi arăta cum puteți reinstala softul pe telefonul Samsung Galaxy S7 G930F, S7 edge G935F, cu ajutorul aplicației Odin. Puteți folosi această metodă dacă doriți să faceți upgrade sau downgrade la telefon sau în cazul în care telefonul nu mai pornește sau aveți diverse probleme cu softul acestuia. . .
– – –
IMPORTANT
Această metodă este 100% gratis!
Pentru a instala softul pe Samsung Galaxy S7 și S7 edge cu Odin, aveți nevoie de un computer, internet, cablu micro USB, Odin 3.11.1 și versiunea de firmware pe care doriți s-o instalați pe telefon.
Dacă primești mesajul “FAIL” este deoarece ai un “security patch level” instalat pe telefon. Pentru a trece de mesajul “FAIL”, trebuie să activezi Optiuni Dezvoltator în meniu după care trebuie sa activezi “deblocare OEM” și “depanare USB”

Cum se updatează:
Mergi la http://www.sammobile.com/firmwares/ și crează-ți un cont. Caută după modelul tău de telefon, după care selectează țara și versiunea de firmware dorită și apasă pe descărcare.
După ce descărcarea s-a terminat:
-Extrage (unzip) fișierul de firmware.
-Descarcă Odin v 3.11.1
-Extrage Odin ZIP file
-Deschide Odin v 3.11.1
-Repornește telefonul în modul download (apasă și menține butonul volum în jos + butonul acasă + butonul de pornit/oprit)
-Conecteză telefonul și așteaptă până ce va apărea un semn albastru în Odin
-Adaugă fișierele în Odin
-Asigură-te că re-partition NU este bifat.
-Apasă butonul start și așteaptă câteva minute.
După ce update-ul sa încheiat este bine sa-i facem o resetare telefonului.

Dacă se întâmplă ceva neprevăzut în timpul update-lui la telefonul Samsung Galaxy S7, S7 edge, se poate reveni la softul lui inițial foarte ușor cu ajutorul aplicației Samsung Smart Kies 3.

Acest tutorial a fost făcut pe un Samsung Galaxy S7 G930F dar funcționează la fel și pe:
-Samsung Galaxy S7 G930, G930FD, G930A, G930P, G930V, G930T, G930R
-Samsung Galaxy S7 edge G935, G935F, G935FD, G935A, G935P, G935V, G935T, G935R

ATENȚIE!
Înainte de a aplica această metodă de resoftare a telefonului, asigură-te că cunoști user-ul și parola contului de Google! Dacă ai un telefon cu versiunea de Android 5.1 sau mai mare și ai activat un cont Google pe telefonul sau tableta ta, posibil să ți se ceară să introduci user-ul și parola contului de Google după ce aplici această metodă de resoftare.Dacă nu introduci aceste informații, în timpul procesului de setare, imediat după pornirea aparatului ce a fost resoftat, nu vei putea să-l utilizezi !

Faci acest lucru pe riscul tău! Asigură-te că bateria telefonului este complet încărcată!
Este de preferat să scoateți cartela SIM si cardul de memorie din telefon înainte de a-l reseta!
Toate datele personale din telefon (contacte, poze, mesaje, aplicații, jocuri, fișiere) vor fii șterse! Te rugăm, dacă poți, fă un backup înainte!

URMĂREȘTE-NE ȘI PE:
►Facebook:https://www.facebook.com/phoneguru2000

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.